Indkøbskurv
Kurven er tom

Nicolas Feuillatte, Reserve Exclusive Brut - Rosé, Champagne Chouilly

Frankrig Champagne Chouilly
Laksefarvet med et sølvagtigt skær og små, fine bobler. Delikat rosé Champagne med reminiscens af vilde skovjordbær. Læs mere

The Global Rosé Masters 2018
Guld
Int. Vinalies 2016
Sølv
Global Champagne
Sølv
Vis flere

Laksefarvet med et sølvagtigt skær og små, fine bobler. Delikat rosé Champagne med reminiscens af vilde skovjordbær. Læs mere

Oplagt til:


Asiatisk mad


Fed fisk


Mad med citrus


Ost


Velkomst


Skaldyr


Aperitif

469,00kr./stk

På lager
Køb for 501 kr. og opnå fri fragt
DKK 469.00

Oplagt til:


Asiatisk mad


Fed fisk


Mad med citrus


Ost


Velkomst


Skaldyr


Aperitif


HARMONISK OG FRUGTRIG
Laksefarvet med et sølvagtigt skær og små, fine bobler. Dufter af røde og mørke bær. Delikat i smagen og især er det små lyse skovjordbær der dominerer. Fabrice Sommier, med titlen "Meilleur Ouvrier de France Sommelier 2007", samt Master Sommelier i den professionelle franske Sommerlier-orden foreslår netop denne rosé-Champagne til hindbærtærte, laksemousse, gedeost, glaseret skinke og jordbær.
Info
Druer 10 % Chardonnay, 60 % Pinot Noir, 30 % Pinot Menuier.
Vinifikation Méthode Champenoise, mindst 3 års lagring.
Distrikt Chouilly
Område Champagne
Land Frankrig
Type Champagne
Størrelse 75 cl
Alkohol 12,00 %
Download Produktinfo
Varenr. 1014177
Producent
Nicolas Feuillatte
Nicolas Feuillatte Monsieur Nicolas Feuillatte blev født i en familie, der levede af importforretninger, så det var oplagt at følge i det spor. Men inden da meldte han sig til den franske hær og gjorde en modig indsats under 2. Verdenskrig. Han vendte uskadt hjem og som 21-årig. I starten af 1950'erne emigrerede han til USA, i første omgang som kaffeimportør. Han havde et naturlig talent for handel, og han havde fået en stor venneskare i det internationale jetset i New York, da et helt nyt kapitel i hans liv startede. Faderen døde og efterlod ham en vingård i Bouleuse i Champagne og den Champagne-glade Nicolas satte sig for selv at blive Champagne-producent, faderen havde blot mere beskedent leveret sine druer til de store champagnehuse. Nicolas’ første Champagne blev døbt ”Réserve Particulière” i 1978, og som navnet antyder, var den reserveret kun til vennerne, der på det tidspunkt omfattede en del af New Yorks celebre skuespillerinder, som blev fremragende ambassadører for Nicolas Feuillatte.