Chateau de Beaupré

Chateau de Beaupré

Slottet Château Beaupré er et usædvanlig smukt vinslot, en halv times kørsel fra byen Aix en Provence i hjertet af Provence-regionen. Stilmæssigt er slottet et såkaldt Manor-House, bygget i 1739.

Slottet

Slottet har været ejet af adelsfamilien Double siden 1854, og det var Baron Emilie Double, der i 1890 tilbyggede vinkælder og gjorde slottet til et decideret vinslot, som det fremstår i dag, hvor det er 3. generation af Double-familien, der styrer vinforetagenet og holder kulturen ved lige og udviklingen i gang.

Er man på ferie i området, er Château Beaupré bestemt et besøg værd, og sammen med slottet og vinkældrene forefindes en fin lille boutique med mulighed for at smage vinene på stedet

Bæredygtige tiltag hos Wines Tree

De to søskende, Phanette og Maxime Double, er fjerde generation på Château de Beaupré, og de overgik i 2013 til at producere økologisk. De arbejder i dag efter to officielle bæredygtighedsprogrammer HVE (Haute Valeur Environnementale) og Agriculture Biologique.

De er initiativtagere til et lokalt initiativ, hvor tredive vinbønder i Provence-regionen sammen laver en række vine, hvor overskuddet går til en solidaritetsfond, som skal støtte de vinbønder i sammenslutningen, der bliver ramt af klima- eller sundhedsproblemer.

I deres bæredygtighedsprogram arbejder de med:

Miljøområder:

  • Sortere affald
  • Øge biodiversitet

Sociale områder:

  • Medarbejdersundhed og -trivsel

Information

Route nationale 7, 13760 Saint Cannat, Frankrig

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt