Domaine Fouassier
I dag er det fætrene Benoit og Paul der står bag alle aspekter af Domaine Fouassier. Det er således også under denne dynamiske duo at vinene er blevet økologisk- og biodynamisk certificeret. Ligeledes har de siden 2012 produceret mange af domænets vine i amforaer, da de mener at terracotta giver dem en mulighed for at bevare renheden i druesorterne og selve terroiret.
Al arbejde i mark og kældre sker således i henhold til den biodynamiske kalender, og med det overordnede formål at bevare biodiversiteten og udstykke terroiret bedst muligt. I en tid der ellers prædiker standardisering, er det betryggende at vide, at husets 60 hektarer og deraf følgende 20 cuvéer behandles individuelt. 50 af de 60 hektarer er i øvrigt dedikeret til Sauvignon Blanc. Resten er blantet med Pinot Noir.
Domaine Fouassier lægger stor vægt på bæredygtighed og respekt for miljøet. Dette afspejles i deres dyrkningsmetoder, der sigter mod at bevare jordens vitalitet og biodiversitet. Domaine Fouassier er også involveret i at fremme biodynamisk landbrug og har certificeringer, der bekræfter deres engagement i at producere vine med minimal miljøpåvirkning.
Domaine Fouassier er således ikke kun et vinhus; det er en fortælling om passion, tradition og respekt for naturen. Deres vine er en hyldest til det unikke terroir i Sancerre og en invitation til at opleve det bedste denne betagende region har at byde på. Med samvittigheden i orden.