Enrico Rivetto

Enrico Rivetto

Rivetto- familiens aktivitet i Piemonte går mere end 100 år tilbage, det er dog for alvor de sidste 20 år, at unge Enrico Rivetto har slået navnet fast verden over.

Enrico har været på gården siden 1999 og i 2009 omlagde han alt til økologi, hvor man blev certificeret i 2013. I 2015 blev de biodynamiske principper indført på hele gården og fra og med 2019 årgangen er alle vinene biodynamisk certificeret som de første i Langhe.

Enrico er stor modstander af monokultur i vinmarkerne, derfor er en masse vinstokke blevet hevet op, der er plantet forskellige træer, frugtbuske, sået korn, blomster m.m. I kælderen er Enrico inspireret af de gamle mestrer som Bartolo Mascarello og Guiseppe Rinaldis hands-off tilgang; kun den naturlige gær bruges og vinene lagres udelukkende i store botti. Vinene hverken klares eller filtreres ved aftapning.

Der er her tale om fantastiske klassiske vine fra Piemonte, der som bonus også er økologisk og snart alle biodynamisk certificerede.

Her er tale om fantastiske klassiske vine fra Piemonte, der som bonus også er økologisk – og snart er alle biodynamisk certificerede.

Information

Azienda Agricola Rivetto dal 1902, via Roddino 17, 12050 Serralunga d'Alba, Italien

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt