Horeca

Totalleverandør af drikkevarer til hoteller og restauranter

Hos Kjær & Sommerfeldt er vi vinleverandører til nogle af Danmarks mest velbesøgte restauranter og hoteller, og alt lige fra den lille lokale familierestaurant til den gastronomiske top. Vi leverer også et bredt udvalg af øl, vand og spiritus. Som kunde hos os kan du forvente et nøje udvalgt sortiment af høj kvalitet, der afspejler vores kunders behov og tidens trends samt en god service med sikker levering og en personlig og kompetent vinkonsulent, der altid står klar til at rådgive og vejlede dig.

Horeca | Vin til hoteller og restauranter

Kontakt os

Vil du høre mere om dine muligheder som kunde hos os? 

Udfyld formularen via linket, så vil en konsulent i dit område kontakte dig hurtigst muligt. 

Kontakt os her

Få den bedste vinrådgivning

Kjær & Sommerfeldt er en dynamisk og kundeorienteret virksomhed, der med mere end 140 års erfaring kombineret med høje krav til kvalitet og service har skabt stor tillid hos både leverandører og kunder. Vi er i dag leverandører til mere end 2.000 hoteller, restauranter og caféer. Med vores vision ”Passion for vin, mennesker og resultater siden 1875” stræber vi altid efter at yde branchens bedste kundeservice og en sikker levering. Alt sammen med formål om at blive din foretrukne leverandør og samarbejdspartner.

Bliv kontaktet af en konsulent her

Vores sortiment

Hos Kjær & Sommerfeldt er det vigtigt at have et sortiment, som afspejler vores kunders behov og tidens trends. Derfor får du hos os en totalleverandør med et bredt udvalg af vine, spiritus, øl og vand, der indfrier dine forventninger til kvalitet og pris.

Vi ønsker, at give dig friheden til selv at vælge. Derfor kan du hos os frit vælge mellem et stort udvalg af øl og læskedrikke i både fustager, flasker og dåser, uafhængigt af producent. Du kan eksempelvis vælg mellem en række internationale brands, herunder Carlsberg, Stella Artois, Leffe, Beck's og Hoegaarden. Eller få specialøl fra Herslev Bryghus, Mikkeller, skotske BrewDog og mange flere.

Horeca

Med vores mere end 2000 vine kan vi matche de fleste ønsker til vinkortet, uanset om du ønsker vine fra bestemte områder eller eksempelvis vil have et økologisk og bæredygtigt udvalg til dine gæster. Hos Kjær & Sommerfeldt har vi et tæt samarbejde med internationale, anerkendte vinhuse og i de senere år har vi kombineret porteføljen med mere specialiserede vinhuse. Det betyder, at vi i dag har et alsidigt og dynamisk sortiment af kvalitetsvine fra hele verden, der hele tiden er under udvikling.

Et passioneret og dynamisk samarbejde

Som kunde hos os får du en partner med en passioneret og professionel tilgang til samarbejdet og partnerskabet. Vi sætter en ære i at opnå en høj kundetilfredshed og tror på udviklende partnerskaber. Derfor tilbyder vi et dynamisk samarbejde med fokus på at opfylde dine ønsker og behov, og vi går ind for et åbent og gennemsigtigt samarbejde, så du får den bedste oplevelse.

Personlig vinkonsulent  

Vi tilbyder alle vores kunder en personlig vinkonsulent, som står klar til at rådgive og vejlede dig om vin og sammensætte dit vinkort. Vores konsulenter er vinuddannede eller har tidligere erfaring i restaurationsbranchen. Ønsker du at udvide din eller dine tjeneres viden om vin, afholder vi gerne smagninger og vinskoler udarbejdet særligt til jer. Du kan også benytte dig af vores e-learning og produkt-app.

Sikker levering

Din restaurant og kunder er vigtige – også for os. Derfor sætter vi en stor ære i at have en høj leveringssikkerhed. Vi sørger personligt for, at du modtager din bestilling til aftalt tid. Vi har dag-til-dag-levering ved bestilling inden kl. 13 dagen før.

En smidig webshop

Som Horeca-kunde hos os får du adgang til en lukket engros webshop med inspiration til hele vores sortiment af vin, spiritus, øl og vand. Du kan nemt foretage bestillinger, se tidligere ordre, udforme dit vinkort, lave økonomiske beregninger, e-learning og meget mere.

Gå til engros webshop her

Bæredygtighed

Hos Kjær & Sommerfeldt arbejder vi aktivt på at gøre vinbranchen mere bæredygtig for at sikre en bedre og mere bæredygtig verden for både mennesker og miljø. Ordentlighed og ansvarlighed har været en grundlæggende del af Kjær & Sommerfeldts DNA siden 1875, og det gælder også, når det kommer til bæredygtighed.

Læs mere om vores bæredygtige strategi her

Én bestilling, én levering og én faktura

Sammen med vores strategiske partner Drinx stræber vi efter at udvikle et bæredygtigt distributionssetup af vin, spiritus øl, vand og most til vores kunder. Én bestilling, én levering og én faktura, er den bærende tanke bag. Det har givet vores kunder flere valgmuligheder, større fleksibilitet og nemmere håndtering – og så går den nye aftale i tråd med vores bæredygtige strategi.

Bliv kontaktet af en konsulent

Vil du høre mere om dine muligheder som kunde hos Kjær & Sommerfeldt?

Udfyld kontaktformularen nedenfor, så vil en af vores konsulenter kontakte dig hurtigst muligt.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt