Freelance Grafisk Assistent

Vi leder efter en freelancer, der har styr på Adobe InDesign, og som gerne vil hjælpe os med simple grafiske opgaver.

Det drejer sig primært om opsætning af vinkort og andet materiale til restauranter og hoteller, men kan også fx være plakater eller andet printet materiale, som opsættes i InDesign. Du må gerne have et godt grafisk øje og erfaring med lignende opgaver.

Vi tænker, at du skal sættes ind i opgaverne, men at du derefter kører dem selvstændigt. Der er i høj grad tale om rutinearbejde, når du først er kommet ind i det.

Det er en forudsætning, at du er god til skriftligt dansk og er detaljeorienteret, så du selv kan fange evt. fejl i en korrektur – og det er en klar fordel, hvis du har viden om og interesse for vin, da du så vil kende vinområder, vinnavne osv.

Du kan forvente 10-15 timer ugentligt, som primært vil skulle være inden for normal kontortid. Opstarten vil være på vores kontor på Gammel Mønt 4 i København, så du kommer ind i opgaverne, men derfra kan opgaverne også godt tages hjemmefra.

Kort om os

Kjær & Sommerfeldt A/S er en af Danmarks største vinhandlere og beskæftiger mere end 70 medarbejdere på tværs af fire lokationer i Danmark. Vi er en dynamisk og teknologifokuseret virksomhed, der er stolte af vores 149 år gamle historie og vores position som Kongelig Hofleverandør. Vi har passion for vin, mennesker og resultater og er en kundeorienteret virksomhed, der ved hjælp af høje krav til kvalitet og service har skabt stor tillid hos vores kunder. Vi har et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø med medarbejderens trivsel og virksomhedens interesser i centrum.

Er du interesseret?

Hvis du er freelancer – og er interesseret i at hjælpe os, så send gerne en mail til ab@kogs.dk med dit CV og eksempler på dit grafiske arbejde hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Adam Brostrøm på samme mailadresse.

Vi ønsker en kultur, som er drevet af respekt for, og som ser potentialet i den enkelte og i forskelligheder. Vi har en arbejdsplads, hvor køn, alder, hudfarve, oprindelse og religion ikke definerer rettigheder, løn eller muligheder, men hvor forskelle anses som aktiver. Vi diskriminerer ikke på baggrund af køn, alder, race, etnicitet, seksuel orientering, religion eller evner, og vi opfordrer alle kvalificerede kandidater til at ansøge.

 

 

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt