Stillingsopslag

Grafisk Design studiejob i Kjær & Sommerfeldt

Har du lyst til at arbejde med grafisk design i Danmarks mest passionerede vin-virksomhed? Vi søger en dygtig studentermedhjælper med godt grafisk øje og erfaring med Adobe.

Du bliver en del af vores E-commerce team på 13 personer, som er lokaliseret på vores kontor i centrum af København, og hvor der allerede er 2 andre Studentermedhjælpere.

Vi forventer, at du er fleksibel og klar på at arbejde selvstændigt. Du må også gerne være nysgerrig, opsøgende og ikke bange for at have mange bolde i luften. Hvis du har interesse for vin, er det et plus, men vi forventer ikke, at du ved noget om vin på forhånd.

Vi forestiller os, at du f.eks. studerer til Mediegrafiker, Fotograf, Multimediedesigner, Grafisk Designer eller lignende. Arbejdstid og dage tilpasser vi efter dit studie.

Dine opgaver kommer til at bestå af:

 • Opsætning af vinkort og andet materiale til restauranter
 • Fotografering og redigering af bl.a. produktbilleder
 • Opsætning af bannere til nyhedsbreve
 • Opsætning af foldere og plakater

Vi forventer, at du:

 • Har styr på Adobe InDesign og Photoshop – og gerne en privat interesse for det grafiske
 • Har et godt visuelt øje og har styr på detaljerne
 • Både kan være selvkørende og teamplayer
 • Eventuelt har interesse for at fotografere

Vi tilbyder:

 • 10-15 timer ugentligt arbejde på Gammel Mønt 4 i København
 • Løn efter aftale
 • Tiltrædelse hurtigst muligt


Kort om os

Kjær & Sommerfeldt A/S er en af Danmarks største vinhandlere og beskæftiger mere end 70 medarbejdere på tværs af fire lokationer i Danmark. Vi er en dynamisk og teknologifokuseret virksomhed, der er stolte af vores 148 år gamle historie og vores position som Kongelig Hofleverandør. Vi har passion for vin, mennesker og resultater og er en kundeorienteret virksomhed, der ved hjælp af høje krav til kvalitet og service har skabt stor tillid hos vores kunder. Vi har et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø med medarbejderens trivsel og virksomhedens interesser i centrum.

Ansøg

Vi ønsker en kultur, som er drevet af respekt for, og som ser potentialet i den enkelte og i forskelligheder. Vi har en arbejdsplads, hvor køn, alder, hudfarve, oprindelse og religion ikke definerer rettigheder, løn eller muligheder, men hvor forskelle anses som aktiver. Vi diskriminerer ikke på baggrund af køn, alder, race, etnicitet, seksuel orientering, religion eller evner, og vi opfordrer alle kvalificerede kandidater til at ansøge.

Send din ansøgning og dit CV til ab@kogs.dk hurtigst muligt – og senest den 18. februar 2024.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Adam Brostrøm på ab@kogs.dk.

 

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt