Stillingsopslag

Er du passioneret vinkender, som går op i værtskab og vinformidling?

Hos Kjær & Sommerfeldt er passion for mennesker, vin og resultater den drivende kraft og nøglen til vores succes.

Da vi har forrygende travlt, søger vi flere dygtige vinkonsulenter/sommeliere/sælgende vinformidlere på deltid til vores smukke vinforretning i hjertet af Odense på Fisketorvet. Du har måske erfaring fra restaurationsbranchen eller detailhandlen og elsker at afholde vinsmagninger. Hvis det lyder som noget for dig, så skal du endelig læse videre:

Arbejdspladsen er vores smukke forretning i den historiske bygning i hjertet af Odense. Forretningen har, udover flotte butikslokaler, en vinbar og flere unikke smagelokaler, som danner ramme om Kjær & Sommerfeldts helt nye butik i den historiske bygning i Odense.

Hos Kjær & Sommerfeldt Odense forventer vi at årligt afholde over 200 vinsmagninger. Grundet vores travle hverdag, søger vi nu flere vinkonsulenter på deltid, som med stor vinviden og evne til at underholde og formidle, vil være med til at drive vores oplevelsesøkonomi til et endnu højere niveau. Godt købmandskab er også en fordel for dig, og at du motiveres af at skabe gode resultater. Din primære arbejdsrolle vil være at afholde tematiske vinsmagninger i vores smukke lokaler, samt at betjene gæster i vores flotte butik og vinbar.

Det er vigtigt for os, at du er passioneret omkring vin og spiritus, og vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse som WSET eller Dansk Sommelier-uddannelse eller god erfaring fra restaurationsbranchen eller detailhandlen.
Der er tale om en deltidsstilling efter behov.

Lyder det som noget for dig, og kan du se dig selv hos os, så send din ansøgning og CV til Kim Sjødahl ansvarlig for Vinbar, Events & Private Dining - kis@kogs.dk

Har du spørgsmål til stillingen, er du også meget velkommen til at ringe til Kim på 4888 0556.

Samtaler vil afholdes hurtigst muligt og tiltrædelse vil ske ifølge aftale.

Om Kjær & Sommerfeldt:

Kjær & Sommerfeldt A/S er en af Danmarks største vinhandlere og beskæftiger mere end 65 medarbejdere på tværs af tre lokationer i Danmark. Vi er en dynamisk og teknologifokuseret virksomhed, der er stolte af vores 148 år gamle historie og vores position som Kongelig Hofleverandør.

Vi har passion for vin, mennesker og resultater og er en kundeorienteret virksomhed, der ved hjælp af høje krav til kvalitet og service har skabt stor tillid hos vores kunder. Vi har et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø med medarbejderens trivsel og virksomhedens interesser i centrum.

Vi ønsker en kultur, som er drevet af respekt for, og som ser potentialet i den enkelte og i forskelligheder. Vi har en arbejdsplads, hvor køn, alder, hudfarve, oprindelse og religion ikke definerer rettigheder, løn eller muligheder, men hvor forskelle anses som aktiver. Vi diskriminerer ikke på baggrund af køn, alder, race, etnicitet, seksuel orientering, religion eller evner, og vi opfordrer alle kvalificerede kandidater til at ansøge.

 

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt