Stillingsopslag

Er du passioneret vinkender, som går op i værtskab og vinformidling? 

Hos Kjær & Sommerfeldt er passion for mennesker, vin og resultater den drivende kraft og nøglen til vores succes.

Vi søger en dygtig vinkonsulent/sommelier/sælgende vinformidler på deltid, til vores smukke vinforretning på Gammel Mønt. Du har måske erfaring fra restaurationsbranchen eller detailhandlen, og elsker at afholde vinsmagninger. Hvis det lyder som noget for dig, så skal du endelige læse videre:

Arbejdspladsen er vores smukke forretning i midten af det gamle København. Forretningen danner ramme om Kjær & Sommerfeldts mangeårige historie, samt om vores vinbar og mange spændende vinarrangementer.

På Gl. Mønt afholder vi årligt tæt på 300 vinsmagninger. Grundet vores travle hverdag søger vi nu endnu en vinkonsulent på deltid, som med sin høje vinviden, og evner til at underholde, kan være med til at drive vores oplevelsesøkonomi til et endnu højere niveau. Godt købmandskab er også en fordel for dig, og at du motiveres af at skabe gode resultater. Din primære arbejdsrolle vil være at afholde tematiske vinsmagninger i vores smukke lokaler. Vi afholder både åbne smagninger som man kan købe enkelte billetter til på vores hjemmeside, samt private smagninger for vennegrupper og virksomheder.

Det er vigtigt for os at du er passioneret omkring vin og spiritus, og vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse som WSET eller Dansk Sommelier-uddannelse eller god erfaring fra restaurationsbranchen eller detailhandlen.

Der er tale om en deltidsstilling på minimum 12 timer per uge, med faste arbejdstider.

Lyder det som noget for dig, og kan du se dig selv hos os, så send din ansøgning og CV til Event Koordinator Rebecka Axelsson på ra@kogs.dk.

Har du spørgsmål til stillingen, er du også meget velkommen til at ringe til Rebecka på 43140542.

Samtaler vil afholdes i starten januar, og stillingen tiltrædes fra d. 1. februar.

Om Kjær & Sommerfeldt:

Kjær & Sommerfeldt A/S er en af Danmarks største vinhandlere og beskæftiger mere end 60 medarbejdere på tværs af tre lokationer i Danmark. Vi er en dynamisk og teknologifokuseret virksomhed, der er stolte af vores 147 år gamle historie og vores position som Kongelig Hofleverandør. Vi har passion for vin, mennesker og resultater og er en kundeorienteret virksomhed, der ved hjælp af høje krav til kvalitet og service har skabt stor tillid hos vores kunder. Vi har et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø med medarbejderens trivsel og virksomhedens interesser i centrum.

Vi ønsker en kultur, som er drevet af respekt for, og som ser potentialet i den enkelte og i forskelligheder. Vi har en arbejdsplads, hvor køn, alder, hudfarve, oprindelse og religion ikke definerer rettigheder, løn eller muligheder, men hvor forskelle anses som aktiver. Vi diskriminerer ikke på baggrund af køn, alder, race, etnicitet, seksuel orientering, religion eller evner, og vi opfordrer alle kvalificerede kandidater til at ansøge.

 

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt