Stillingsopslag

Er du passioneret vinkender og har du lyst til at arbejde i et dynamisk miljø med god energi og højt tempo?

Hos Kjær & Sommerfeldt er passion for mennesker, vin og resultater den drivende kraft og nøglen til vores succes.

Vi søger en dygtig vinkonsulent/sommelier/sælgende vinformidler til vores smukke vinforretning på Gammel Mønt. Du kommer måske fra restaurationsbranchen eller detailhandlen og elsker at give gæsterne de bedste vinanbefalinger. Hvis det lyder som noget for dig, så skal du endelige læse videre:

Arbejdspladsen er vores smukke forretning i midten af det gamle København. Forretningen danner ramme om Kjær & Sommerfeldts mangeårige historie samt om vores vinbar og mange spændende vinarrangementer.

Vi søger en dygtig og erfaren vinkonsulent, som i tæt samarbejde med det øvrige team har lysten og drivet til at bringe vores forretning til et endnu højere niveau.

Du kommer til at bidrage til det arbejde der skal gøres for at drive en travl, velbesøgt butik. Du skal elske at servicere vores mange søde kunder, levere god rådgivning og sætte en ære i at yde en exceptionel god service over for vores mange kvalitetsbevidste private kunder, virksomheder, hoteller og restauranter.  Du kan lide at afholde smagninger og det er naturligt for dig, at underholde og fortælle historier fra vinens verden. Du skal regne med at afholde 2-3 smagninger om ugen.

Det er naturligt for dig, at butikken altid fremstår smuk og fyldt med varer.

Du tager ansvar for dine arbejdsopgaver og vægter holdånd højt. Du er passioneret omkring vin og spiritus og holder dig opdateret indenfor tidens trends. Du er loyal, tillidsvækkende og elsker at gøre dig umage med det, du laver.

Godt købmandskab er en selvfølgelighed for dig, og du motiveres af at skabe gode resultater og høj omsætning. Du trives med en travl hverdag i en high performance-kultur og elsker at ekspedere ordrer og få alt til at hænge sammen i smuk synergi mellem butik, vinbar og vores mange arrangementer.

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse som WEST eller Dansk Sommelier-uddannelse eller god erfaring fra branchen.

Du vil komme til at arbejde i et stærkt, ambitiøst og engageret butiksteam på 6 fastansatte. Herudover har vi en håndfuld gode deltidsansatte tilknyttet som hjælp til arrangementer og ekstra travle dage.

Du bidrager til et godt kollegaskab, har et godt humør, er omstillingsparat og en positiv indstilling.

Du vil i det daglige, referere til butikschef Ronni Kofoed.

Tiltrædelse senest den 1. maj 2023.

Der er tale om en fuldtidsstilling, med skiftende arbejdstider.

Lyder det som noget for dig, og kan du se dig selv hos os, så send din ansøgning og CV til butikschef Ronni Kofoed på rk@kogs.dk.

Har du spørgsmål til stillingen er du også meget velkommen til at ringe til Ronni på 3393 3444.

 

Om Kjær & Sommerfeldt:

Kjær & Sommerfeldt A/S er en af Danmarks største vinhandlere og beskæftiger mere end 60 medarbejdere på tværs af tre lokationer i Danmark. Vi er en dynamisk og teknologifokuseret virksomhed, der er stolte af vores 147 år gamle historie og vores position som Kongelig Hofleverandør. Vi har passion for vin, mennesker og resultater og er en kundeorienteret virksomhed, der ved hjælp af høje krav til kvalitet og service har skabt stor tillid hos vores kunder. Vi har et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø med medarbejderens trivsel og virksomhedens interesser i centrum.

Vi ønsker en kultur, som er drevet af respekt for, og som ser potentialet i den enkelte og i forskelligheder. Vi har en arbejdsplads, hvor køn, alder, hudfarve, oprindelse og religion ikke definerer rettigheder, løn eller muligheder, men hvor forskelle anses som aktiver. Vi diskriminerer ikke på baggrund af køn, alder, race, etnicitet, seksuel orientering, religion eller evner, og vi opfordrer alle kvalificerede kandidater til at ansøge.

 

 

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt