Vind et vinkøleskab fyldt op med vin!

Tilmeld dig nu og deltag i konkurrencen om et elegant vinkøleskab fra TEFCOLD fyldt op med lækre kvalitetsvine fra Kjær & Sommerfeldt. En præmie til en samlet værdi á 25.703 kr. 

Drømmepræmien for vinelskeren

Vil du have den bedste oplevelse ud af din vin? Så skal du opbevare og servere din vin korrekt. I det elegante vinkøleskab fra TEFCOLD, der har en værdi á 13.703 kr. og som du nu kan vinde, er der to temperaturszoner, så du kan indstille temperaturen optimalt til alt slags vin.

Og ikke bare det. Hvis du vinder konkurrencen, kan du også fylde vinkøleskabet op med valgfri vine fra Kjær & Sommerfeldt til en samlet værdi af 12.000 kr. Du kan frit vælge om det skal være sprøde hvidvine, eksklusive rødvine eller noget helt tredje. Vores sortiment omfatter nøje udvalgte vine fra hele verden.

Den samlede præmieværdi er 25.703 kr.

 

Sådan deltager du:

  1. Udfyld formularen herunder, så du tilmelder dig konkurrencen og vores nyhedsbrev.

  2. Bekræft din tilmelding i den e-mail, som vi sender til dig (Hvis du allerede modtager vores nyhedsbrev, er dette ikke nødvendigt).

Tilmeld dig konkurrencen og vores nyhedsbrev her:

Konkurrencebetingelser:

Du skal tilmelde dig Kjær & Sommerfeldts nyhedsbrev og efterfølgende bekræfte din e-mail for at deltage i konkurrencen. For at kunne vinde skal du være fyldt 18 år, være bosiddende i Danmark og acceptere konkurrencens betingelser. Ansatte i Kjær & Sommerfeldt og deres familiemedlemmer kan ikke deltage i konkurrencen.

Du kan også deltage i konkurrencen, selvom du allerede er tilmeldt vores nyhedsbrev. Du skal bare tilmelde dig konkurrencen og dermed nyhedsbrevet igen, så vi ved, at du ønsker at deltage.

Vinderens navn vil blive meldt ud i Kjær & Sommerfeldts medier, for at skabe gennemsigtighed omkring vores konkurrencer. Blandt alle deltagere trækkes der én tilfældig vinder af præmien med en samlet værdi på 25.703 kr. Præmiens værdi opgøres ud fra produkternes normalpris. Vinderen trækkes og kontaktes direkte via e-mail den 15. april 2024. Det er deltagerens eget ansvar, at den oplyste e-mailadresse er korrekt. Vinderen skal senest svare på Kjær & Sommerfeldts henvendelse inden for 7 dage, ellers overgår præmien til en anden deltager. Præmien kan ikke ombyttes til andre produkter eller til kontanter. Vinderen er selv ansvarlig for at betale præmieafgift.

 

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt