Se filtre
Mest populære
Luk Filtre
Type
Land
Pris og rabatter

Bestem selv et prisinterval

kr.
kr.

(0)

(0)

Årgang
Mest populære
    Ultimo Rum
    Ron Espero
    Dominikanske Republik
    Dominikanske Republik

    Blend af hele 15 forskellige solera og årgangsrom fra Den Dominikanske republik, Trinidad, Jamaica, Barbados og Guyana.

    Læs mere
    599
    kr. /stk
      Navy Rum Solera 18 YO
      Austrian Empire
      Dominikanske Republik
      Dominikanske Republik

      En rigtig god gammel sød rom, der har rigtig meget at byde på. Der er masser af fadtoner fra de 18 års solera lagring. Super lækker! Austrian Empire Navy Rum er en "small batch" produktion af rom fra specielt udvalgte fade, der efterfølgende er blended af Master Blenders fra Den Dominikanske Republik og Barbados. Master Blendere, som Albert Michler har et langvarigt samarbejde med. Albert Michler Distillery var oprindeligt et østrigsk foretagende der blev etableret i 1863, og navngivet efter destilleriets stifter. Under det Østrigske-Ungarske dobbeltmonarki var Albert Michler storleverandør til hoffet og den kongelige Østrigske-Ungarske flåde. Der blev produceret alle former for spiritus på destilleriet lige fra likør, gin til rom og forskellige krydderurtebaserede bittertyper. Afslutningen på anden verdenskrig blev desværre også enden på en lang historie for Michlers i Østrig. Med respekt for fortidens historie produceres og blendes Michlers produkter i dag i Storbritannien. De vigtigste produkter er i dag Gin og Rom fra Caribien.

      Læs mere
      469
      kr. /stk
        Spanish Caribbian XO Rum
        1731 Fine & Rare
        Dominikanske Republik
        Dominikanske Republik

        Et spændende ”spansk/caribisk” X.O. blend, hvor rommen er produceret 100% på kolonne kedler. Rommens alder er et gennemsnit af 5 år gammel rom fra Cuba og 8 år gammel rom fra Den Dominikanske Republik. Rommen fra Cuba er produceret på melasse mens rommen fra Den Dominikanske Republik er produceret på sukkerrørssaft. En tør, men meget behagelig rom i den spanske stil!

        Læs mere
        389
        kr. /stk
          Reserve Rum
          Austrian Empire
          Dominikanske Republik
          Dominikanske Republik

          Rommen fra Austrian Empire Navy Rom er en "small batch" produktion, som fremstilles af Albert Michler Destilleriet. Austrian Empire Navy Rom lagres på specielt udvalgte fade og blendes efterfølgende med Master Blenders fra bl.a. Den Dominikanske Republik, Barbados, Jamaica og Trinidad og Tobago. Det er en rigtig god, gammel og sød rom, der har rigtig meget at byde på. Navnet "Austrian Empire Navy Rom" stammer fra, at det originale Albert Michler Destilleri blev etableret i 1863 i dobbeltmonarkiet Østrig-Ungarn i en lille landsby ved navn Buchsdorf, som i dag er en del af Tjekkiet og i dag hedder Buková. Herfra leverede Albert Michler rom og udvalgte likører til det kejserlige og kongelige hof samt til den østrigske kejserlige flåde. Anden verdenskrig betød dog enden på Michlers destilleri i Østrig, og i dag blendes Austrian Empire Navy Rom i Storbritannien - med stor respekt for fortidens historie.

          Læs mere
          349
          kr. /stk
            Dark - Cask 12
            Vizcaya
            Dominikanske Republik
            Dominikanske Republik
            289
            kr. /stk

            Passion for mennesker og vin siden 1875

            Fri fragt ved
            køb over 500 kr.

            Dag-til-dag levering
            ved køb før kl. 13

            Kongelig
            Hofleverandør

            Passion for vin
            siden 1875

            Afhentning i Kbh,
            Aarhus & Odense

            Afhent gratis din
            ordre lokalt