Se filtre
Mest populære
Luk Filtre
Type
Land
Pris og rabatter

Bestem selv et prisinterval

kr.
kr.

(2)

(0)

Fremstillingsmetode
Årgang
Prop
Mest populære
  Spar 59%
  Ruby Vodka
  Absolut
  Sverige
  Sverige

  Absolut Ruby Red blev introduceret i 2006 efter stor succes med de øvrige citrus varianter, Absolut Citron og Absolut Mandrin. Navnet Ruby Red stammer fra en speciel type rød grapefrugt. Og grapefrugt er selvfølgelig præcis hvad den smager af. Absolut flavors er ulig andre vodkaer med smag ikke tilsat sukker.

  Læs mere

  Før 219 kr.

  89
  kr. /stk
  • Ecological
  Dry Gin - Øko
  O.P. Anderson
  Sverige
  Sverige
  269
  kr. /stk
   Red French
   Gnista
   Sverige
   Sverige

   Dette er ikke (og smager ikke som) en alkoholfri rødvin. I stedet er ”Red French” en kompleks væske lavet af håndlavede ekstrakter, europæiske NFC-juicer på en fermenteret base. Den fungerer fantastisk som et alkoholfrit alternativ, hvor man ellers kunne have nydt et glas rødvin. Aroma- og smagsnoter: Klart mellemrødt udtryk. Med luftige aromaer af mynteblade, byggrynssukker og cola, glat tekstur med forfriskende syre. Smagene er meget integrerede og balancerede: hindbær, cola, søde urter, modne kirsebær, et strejf af mynte og en varm krydret smag, der udvikler sig og kun en antydning af sødme.

   Læs mere
   129
   kr. /stk
    Spar 19%
    Mango Vodka
    Absolut
    Sverige
    Sverige

    Absolut's første tropiske smag inspireret af Alphonso-mangoerne, også kendt som kongen af ​​mango, gjorde en kongelig entré. Denne vodka med sød smag har tilføjet et stænk sommer til drinkelskere over hele verden.

    Læs mere

    Før 209 kr.

    169
    kr. /stk
     Red Italian
     Gnista
     Sverige
     Sverige

     Dette er ikke (og smager ikke som) en alkoholfri rødvin. I stedet er ”Red French” en kompleks væske lavet af håndlavede ekstrakter, europæiske NFC-juicer på en fermenteret base. Den fungere fantastisk som et alkoholfrit alternativ, hvor man ellers kunne have nydt et glas rødvin. Den italienske stil har tanniner, jord og peberagtighed, som vi elsker fra norditalienske vine. Den er mørkere i stil og mere krydret, med kødfulde noter og mere tekstur sammenlignet med Gnista Red French. Aroma- og smagsnoter: Klart mellemrødt glas. Rige, veludtrykte aromaer af sur blomme, kakao & salvie. En sød og sur smags dynamik: blomme, kirsebær, soltørret tomat, liljekonval, knust græs, tjære og varmende krydderier.

     Læs mere
     129
     kr. /stk

     Passion for mennesker og vin siden 1875

     Fri fragt ved
     køb over 500 kr.

     Dag-til-dag levering
     ved køb før kl. 13

     Kongelig
     Hofleverandør

     Passion for vin
     siden 1875

     Afhentning i Kbh,
     Aarhus & Odense

     Afhent gratis din
     ordre lokalt