Se filtre
Mest populære
Luk Filtre
Type
Land
Pris og rabatter

Bestem selv et prisinterval

kr.
kr.

(2)

(0)

Fremstillingsmetode
Årgang
Prop
Mest populære
    Red Italian
    Gnista
    Sverige
    Sverige

    Dette er ikke (og smager ikke som) en alkoholfri rødvin. I stedet er ”Red French” en kompleks væske lavet af håndlavede ekstrakter, europæiske NFC-juicer på en fermenteret base. Den fungere fantastisk som et alkoholfrit alternativ, hvor man ellers kunne have nydt et glas rødvin. Den italienske stil har tanniner, jord og peberagtighed, som vi elsker fra norditalienske vine. Den er mørkere i stil og mere krydret, med kødfulde noter og mere tekstur sammenlignet med Gnista Red French. Aroma- og smagsnoter: Klart mellemrødt glas. Rige, veludtrykte aromaer af sur blomme, kakao & salvie. En sød og sur smags dynamik: blomme, kirsebær, soltørret tomat, liljekonval, knust græs, tjære og varmende krydderier.

    Læs mere
    129
    kr. /stk
      Spar 19%
      Mango Vodka
      Absolut
      Sverige
      Sverige

      Absolut's første tropiske smag inspireret af Alphonso-mangoerne, også kendt som kongen af ​​mango, gjorde en kongelig entré. Denne vodka med sød smag har tilføjet et stænk sommer til drinkelskere over hele verden.

      Læs mere

      Før 209 kr.

      169
      kr. /stk
        Red French
        Gnista
        Sverige
        Sverige

        Dette er ikke (og smager ikke som) en alkoholfri rødvin. I stedet er ”Red French” en kompleks væske lavet af håndlavede ekstrakter, europæiske NFC-juicer på en fermenteret base. Den fungerer fantastisk som et alkoholfrit alternativ, hvor man ellers kunne have nydt et glas rødvin. Aroma- og smagsnoter: Klart mellemrødt udtryk. Med luftige aromaer af mynteblade, byggrynssukker og cola, glat tekstur med forfriskende syre. Smagene er meget integrerede og balancerede: hindbær, cola, søde urter, modne kirsebær, et strejf af mynte og en varm krydret smag, der udvikler sig og kun en antydning af sødme.

        Læs mere
        129
        kr. /stk
        • Ecological
        Dry Gin - Øko
        O.P. Anderson
        Sverige
        Sverige
        269
        kr. /stk
          Spar 59%
          Ruby Vodka
          Absolut
          Sverige
          Sverige

          Absolut Ruby Red blev introduceret i 2006 efter stor succes med de øvrige citrus varianter, Absolut Citron og Absolut Mandrin. Navnet Ruby Red stammer fra en speciel type rød grapefrugt. Og grapefrugt er selvfølgelig præcis hvad den smager af. Absolut flavors er ulig andre vodkaer med smag ikke tilsat sukker.

          Læs mere

          Før 219 kr.

          89
          kr. /stk

          Passion for mennesker og vin siden 1875

          Fri fragt ved
          køb over 500 kr.

          Dag-til-dag levering
          ved køb før kl. 13

          Kongelig
          Hofleverandør

          Passion for vin
          siden 1875

          Afhentning i Kbh,
          Aarhus & Odense

          Afhent gratis din
          ordre lokalt