Bestem selv et prisinterval
(0)
(0)
Blossa Glögg (Alkoholfri)
Alkoholfri glögg, der er inspireret af Blossas klassiske glöggopskrift fra slutningen af 1800-tallet. Glöggen fremstilles af vin fra Sydeuropa, der afalkoholiseres varsomt, hvor- efter den blandes med druemost og klassiske glöggkrydderier. Resultatet er en aromatisk glögg med frugtig duft med strejf af nelliker. BLOSSA Alkoholfri glögg har en sød og rig smag, med antydning af kardemomme og nelliker. Servér glöggen rygende varm gerne med rosiner og mandler.
Læs mereBlossa Gløgg 10%
Testvinderen på TV2 Godmorgen Danmark. Opskriften blev taget i brug i slutningen af 1800-tallet af Grönstedts Vinhandel, som allerede dengang var kendt for sine enestående kvalitetsprodukter, hvad enten det drejede sig om vin, cognac, punch eller glögg. Men hvorledes fremstilles egentlig glögg? Og hvilke krydderier indgår? Nelliker, kardemomme og ingefær kan man selv snuse sig frem til, men hvad mere? Peber? Kanel? Og hvor meget af hver? Det vil producenterne af Blossa aldrig afsløre, for opskriften er en af deres bedst bevarede hemmeligheder. Grundlaget er en fyldig rødvin, som krydres med de klassiske glöggkrydderier.
Læs mereBlossa Rosé Gløgg 10%
Blossa Vinglögg Rosé er en populær svensk juledrik, der kombinerer traditionel gløgg med en moderne twist. Den er lavet af en blanding af rødvin og krydderier, der skaber en varm og krydret smag med noter af julekrydderier som kanel, nelliker og ingefær. Hvad der gør Blossa Vinglögg Rosé unik, er dens lyserøde farve og forfriskende frugtighed, der kommer fra tilføjelsen af røde bær og citrusfrugter. Den serveres traditionelt varm, hvilket gør den til en hyggelig og velsmagende drik til jule- og vintersæsonen.
Læs mereBlossa Gløgg 15%
Den stærke 15% Blossa Gløgg og testvinder på TV-2 Godmorgen Danmark. Opskriften blev taget i brug i slutningen af 1800-tallet af Grönstedts Vinhandel, som allerede dengang var kendt for sine enestående kvalitetsprodukter, hvad enten det drejede sig om vin, cognac, punch eller glögg. Men hvorledes fremstilles egentlig glögg? Og hvilke krydderier indgår? Nelliker, kardemomme og ingefær kan man selv snuse sig frem til, men hvad mere? Peber? Kanel? Og hvor meget af hver? Det vil producenterne af Blossa aldrig afsløre, for opskriften er en af deres bedst bevarede hemmeligheder. Grundlaget er en fyldig rødvin, som krydres med de klassiske glöggkrydderier.
Læs mereBlossa Hvid Stærk Gløgg 15%
Hvid stærkvinsgløgg er lavet på en aromatisk muscatvin tilsmagt med BLOSSAs klassiske gløggkrydderier. Serveres dampende varm med rosiner og mandler. Eller prøv noget anderledes og nyd den afkølet med en skive lime til julegodter og nødder.
Læs mereBlossa Gløgg BIB 10%
Testvinderen på TV2 Godmorgen Danmark. Opskriften blev taget i brug i slutningen af 1800-tallet af Grönstedts Vinhandel, som allerede dengang var kendt for sine enestående kvalitetsprodukter, hvad enten det drejede sig om vin, cognac, punch eller glögg. Men hvorledes fremstilles egentlig glögg? Og hvilke krydderier indgår? Nelliker, kardemomme og ingefær kan man selv snuse sig frem til, men hvad mere? Peber? Kanel? Og hvor meget af hver? Det vil producenterne af Blossa aldrig afsløre, for opskriften er en af deres bedst bevarede hemmeligheder. Grundlaget er en fyldig rødvin, som krydres med de klassiske glöggkrydderier.
Læs mere