Legaris

Legaris

Ribera del Duero er et område ingen ville kende, hvis det ikke var for de fremragende vine herfra. Området er præget af kolde vintre, meget varme somre og en fattig, stenet jord.

En fordel ved sådant et klima er, at plantesygdomme og skadedyr har vanskeligt ved at overleve og brugen af kemikalier kan holdes på et minimum.

I området har der været dyrket druer i over 2000 år og i dag er den dominerende drue Tempranillo eller som den hedder lokalt Tinta Fina.

Legaris

Legaris ligger i området Ribera del Duero, hvorfra nogle af Spaniens mest berømte vine kommer fra (Vega Sicilia og Dominio de Pingus). Området ligger nordvest for Madrid, på begge sider af Duero. Efter området i 1982 fik sin egen D.O., er der tilført store investeringer og Codorníu søger her efter det ultimative.Legaris er kombinationen mellem stilhed og afsondrethed forbundet med menneskelig viden og troen på jordens frugtbarhed, som er med til at give Legaris stolthed og viljen til at producere vine af høj kvalitet.

Moderne vin

Legaris er en idé, et koncept, en drøm, som er gået i opfyldelse. Sammenfatningen af et lands traditioner og menneskers moderne præg tillige med mere end 2000 års vindyrkning i Ribera del Duero samt en stærk vilje til at indføre nye metoder har alle samme formål: at skabe god vin.Legaris genfortolker, styrker og genskaber Ribera del Duero vinenes fortræffeligheder ved at sætte sit eget præg. Ved at benytte det mest avancerede produktionsudstyr og samtidig respektere naturen tilbyder Legaris en ny vinstilart.

Information

Carretera Peñafiel- Encinas de Esgueva, km 2,5, 47316 Curiel de Duero, Valladolid, Spanien

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt