K&S Live

Eksperten guider: Sådan finder du vinen til grillmaden

Sendt den 6/6-2023

Live'en er afholdt, men du kan stadig se videoen.

Om denne Live

Der findes intet bedre end lyden af en sydende grill fyldt med lækkerier. Grillretternes naturlige følgesvend en god flaske vin. Men hvilken vin er den ultimative grillvin?

I denne Live går vi dybden med de mest kendte retter til grillsæsonen, og forklarer hvilke vine du burde vælge til de forskellige retter. Der er overraskende mange muligheder, hvad angår grillmadens perfekte vinpartner. Dit valg af vin afhænger om du serverer svinekød, oksekød, grillede grøntsager eller endda fisk.

Skal der burgere eller grillpølser på grillen? Så kan du måske blive overrasket over hvilke vine, der kan være det perfekte match.

Se med og bliv inspireret til din næste grillfest. Vores Vært Mads Eklund er bevæbnet med en masse lækker vin og en masse gode råd!

Sådan gør du

K&S LIVE er vores nye vinunivers til dig, der gerne vil lære om vin i afslappede rammer, vinde skønne præmier og få fingre i dine foretrukne vine til en rigtig god pris.

Du ser med hjemmefra og kan løbende lægge varer i kurven – og så kan du selvfølgelig stille alle de spørgsmål, du har lyst til. Du kan se med på enhver telefon, computer eller tablet, der kan tilgå internettet.

Tirsdag den 6. juni kl. 19:00 - og gerne lidt før, så du er med fra start - skal du gå ind på denne side og klikke på "Se Live" knappen eller play-ikonet på billedet i toppen. Så åbner der sig et vindue, hvor du kan se med, når vi sender Live.

Vil du se det på dit TV?

Det kan du faktisk godt, hvis du har en PC og et HDMI-kabel. Alt du skal gøre på de fleste TV er at sætte HDMI-kablet i både din PC og dit TV, og derefter på din TV-fjernbetjening vælge at se TV fra den HDMI indgang, som du har sat stikket i. Så bliver din PC skærm og lyd dubleret til dit TV, så du får vores Live show op på den store skærm. God fornøjelse.

Vil du se flere Lives?

Vi sender live hver uge om spændende emner inden for vinens verden. Der er Lives både til den nysgerrige vinnyder, der ved en smule - og vinconnaisseuren, der kan blive ved med at opdage nye ting.

Se alle Lives

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt