31 lyse nætter med La Campagne

Nu kan du vinde rosé til hele sommeren: 31 flasker af vores populære La Campagne Pinot Noir Rosé og en Kjær & Sommerfeldt Champagnebowle til en samlet værdi af 4.278 kr.

Sådan deltager du:

  1. Køb mindst én valgfri rosévin i Kjær & Sommerfeldt senest den 30. april 2024.
  2. Og tilmeld dig vores nyhedsbrev. Hvis du allerede er tilmeldt behøver du ikke, at tilmelde dig igen.


Hvilke rosévine vil du vælge?

Rosé-sæsonen er officielt skudt i gang! Spørgsmålet er bare, hvilken rosé skal i glasset? Skal det være den elegante Provence-stil, en amerikansk frugtbombe eller en aromatisk fra Tyskland?

Det er ligegyldigt, hvilken rosévin du foretrækker – den skal bare være købt hos os i perioden den 2/4-2024 til den 30/4-2024 for at du deltager i konkurrencen. Du finder alle vores rosévine her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

Vinderen trækkes, når konkurrencen er afsluttet den 30/4-2024, og får direkte besked. Vinderen har 7 dage til at vende retur ellers bortfalder gevinsten. Du skal være over 18 år og bosiddende i Danmark for at deltage. Ansatte i Kjær & Sommerfeldt og deres  familiemedlemmer kan ikke deltage i konkurrencen. Vinderens navn vil blive meldt ud i Kjær & Sommerfeldts medier, for at skabe gennemsigtighed omkring vores konkurrencer. Præmier kan ikke byttes eller udbetales i kontant beløb. Præmiens værdi opgøres ud fra produkternes normalpris.

Du kan både deltage med køb foretaget online og i vores butikker. Hvis det er i en butik, skal du bare huske at oplyse, at du vil deltage og den mailadresse, som du er tilmeldt nyhedsbrevet med. 

 

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt