K&S Live

Eksperten guider til australsk vin: Derfor skal du smage vinene fra Australien

Sendt den 2/10-2023

Live'en er afholdt, men du kan stadig se videoen.

Vil du være publikum til en Live? Så køb billetter til vores K&S Live Bourgogne smagning den 30/10.

Om denne Live

I denne live hylder vi de fantastiske vine fra Australien. 

Australien har længe været en af de største vinlande i verden, og vinene har en stor fanskare verden rundt. Se med og bliv klogere på hvorfor australsk vin i dag smager bedre end nogensinde. 

Der er stor variation at spore blandt de australske vinhuse, men det er især deres unikke rødvine, der skaber størst begejstring.

Shiraz er Australiens nationaldrue, og vinene skabt på druer fra ældgamle bushvines er helt unikke med deres fænomenale dybde og kompleksitet.

Vi kommer til at smage vine fra nogle af de mest fremtrædende producenter af rødvine fra det ikoniske Barossa, men vi besøger også det mindre kendte Murray Darling, hvor der skabes både rødvine og hvidvine med utrolig kvalitet for pengene.

Vi glæder os til et underholdende show, hvor i har mulighed for at stille spørgsmål til vores vært. Tilmed får i muligheden for at deltage i en konkurrence om en eksklusiv præmie. 

Sådan gør du

K&S LIVE er vores vinunivers til dig, der gerne vil lære om vin i afslappede rammer, vinde skønne præmier og få fingre i dine foretrukne vine til en rigtig god pris.

Du ser med hjemmefra og kan løbende lægge varer i kurven – og så kan du selvfølgelig stille alle de spørgsmål, du har lyst til. Du kan se med på enhver telefon, computer eller tablet, der kan tilgå internettet.

Mandag den 2. oktober kl. 19:00 - og gerne lidt før, så du er med fra start - skal du gå ind på denne side og klikke på "Se Live" knappen eller play-ikonet på billedet i toppen. Så åbner der sig et vindue, hvor du kan se med, når vi sender Live.

Vine i denne Live

AUSTRALIEN

Vil du se flere Lives?

Vi sender live hver uge om spændende emner inden for vinens verden. Der er Lives både til den nysgerrige vinnyder, der ved en smule - og vinconnaisseuren, der kan blive ved med at opdage nye ting.

Se alle Lives

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt