K&S Live

Perfekte vine til dates: Bliv klar til Valentinsdag

Sendt den 30/1-2023

Live'en er afholdt, men du kan stadig se videoen.

Om denne Live

Er det ved at være tid til en aften i romantikkens tegn? Svaret er ja! Forkæl kæresten, ægtefællen eller ham/hende du netop er begyndt at date (og som jo skal se hvor god du er til at skabe lidt magi) med en aften i godt selskab, med god mad og vin, der passer perfekt til.

Vi har dem helt sikkert alle sammen. Sådan en scoreret (eller to), som vi ved vil gøre sig godt på en date, fordi den ikke er alt for besværlig at diske op med. Ikke ligger alt for tungt i maven. Og som vi ved, der er en god chance for vil imponere. Denne aften kan du blive inspireret til perfekte dates med lækker mad, der er let at lave og god vin, der passer perfekt til.

Sådan gør du

K&S LIVE er vores nye vinunivers til dig, der gerne vil lære om vin i afslappede rammer, vinde skønne præmier og få fingre i dine foretrukne vine til en rigtig god pris.

Du ser med hjemmefra og kan løbende lægge varer i kurven – og så kan du selvfølgelig stille alle de spørgsmål, du har lyst til. Du kan se med på enhver telefon, computer eller tablet, der kan tilgå internettet.

Mandag den 30. januar kl. 19:00 - og gerne lidt før, så du er med fra start - skal du gå ind på denne side og klikke på "Se Live" knappen eller play-ikonet på billedet i toppen. Så åbner der sig et vindue, hvor du kan se med, når vi sender Live.

Vil du se det på dit TV?

Det kan du faktisk godt, hvis du har en PC og et HDMI-kabel. Alt du skal gøre på de fleste TV er at sætte HDMI-kablet i både din PC og dit TV, og derefter på din TV-fjernbetjening vælge at se TV fra den HDMI indgang, som du har sat stikket i. Så bliver din PC skærm og lyd dubleret til dit TV, så du får vores Live show op på den store skærm. God fornøjelse.

Vine i denne Live

Vil du se flere Lives?

Vi sender live hver uge om spændende emner inden for vinens verden. Der er Lives både til den nysgerrige vinnyder, der ved en smule - og vinconnaisseuren, der kan blive ved med at opdage nye ting.

Se alle Lives

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt