Vind et års forbrug af Laurette rosé!

Nu kan du vinde hele 52 flasker af vores populære La Petite Laurette Rosé til en samlet værdi af 5.668 kr.

La Petite Laurette: Den elegante vinder af verdensmesterskaberne i rosé.

Sådan deltager du:

  1. Køb mindst én valgfri rosévin i Kjær & Sommerfeldt i perioden fra den 1/5 til den 31/5-2024.
  2. Og tilmeld dig vores nyhedsbrev. Hvis du allerede er tilmeldt behøver du ikke, at gøre det igen.


Hvilke rosévine vil du vælge?

Den første forårssol er et klart løfte: Rosé-sæsonen er officielt skudt i gang! Spørgsmålet er bare, hvilken rosé skal i glasset? Skal det være den elegante Provence-stil, en sødere frugtbombe eller noget aromatisk fra Tyskland?

Det er ligegyldigt, hvilken rosévin du foretrækker – den skal bare være købt hos os senest den 31. maj for at du deltager i konkurrencen. Du finder alle vores rosévine her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her:

Vinderen trækkes, når konkurrencen er afsluttet, og får direkte besked. Vinderen har 7 dage til at vende retur ellers bortfalder gevinsten. Du skal være over 18 år og bosiddende i Danmark for at deltage. Ansatte i Kjær & Sommerfeldt og deres familiemedlemmer kan ikke deltage i konkurrencen. Vinderens navn vil blive meldt ud i Kjær & Sommerfeldts medier, for at skabe gennemsigtighed omkring vores konkurrencer. Præmier kan ikke byttes eller udbetales i kontant beløb. Præmiens værdi opgøres ud fra produkternes normalpris og med et års forbrug menes 52 flasker, som er én flaske til hver uge af året.

Du kan både deltage med køb foretaget online og i vores butikker – bare du husker at oplyse, at du er tilmeldt vores nyhedsbrev. 

 

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt