Maison Saint Aix

Maison Saint Aix

Maison Saint Aix er kendt for at producere kvalitetsrosévin fra det bedste terroir i Provence. Den stilrene AIX rosévin er baseret på de fineste druer fra markerne i det berømte Aix-en-Provence område. Denne anmelderroste vin er anerkendt og rost som blandt de bedste rosévine i verden.

Drømmen om AIX

Visionæren bag Maison Saint Aix er hollandske Erik Kurver, der gennem sin kærlighed for Provence, valgte at udskifte sin karriere i reklamebranchen med en vision om at skabe kvalitetsrosé, baseret på lokale druer dyrket i regionen Aix-en-Provence.

Erik købte den historiske ejendom, Domaine de la Grande Séouve, for at realisere denne livslange drøm. Efter en grundig renovation og modernisering af vinhuset, blev den første årgang af AIX-rosé frigivet i 2009. AIX refererer både til appellationens navn, men også til den berømte by Aix-En-Provence. Målet er at skabe ærkeklassisk Provence rosé, der hylder den rige vinkultur i Provence og menneskerne, der skaber den.  

Højlands Rosé

Det moderne vinhus ligger nordøst for storbyen Aix-En-Provence inde blandt pittoreske grønne bakker i en højde af 420 meter. Ved entreen finder man en charmerende stenbue, der sammen med vinplanten er inspirationen bag logoet på de flotte flasker. Regionen Aix-En-Provence er kendt for at producerer nogle af de bedste rosévine i verden.

Perfekt til rosé

Maison Saint Aix prøver at forene alle de bedste kvaliteter af regionens rosékultur. Det perfekte klima, den mineralrige jordbund og en nærmest perfektionistisk tilgang til produktion, skaber rosévine af udsøgt kvalitet. AIX indrammer lige præcis dét, der gør Aix-En-Provence til rosévinens spirituelle hjem.    

 

Information

13490 Chem. de la Grande Seouve, 13490 Jouques, Frankrig

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt