Moncaro

Moncaro

Grundlaget for Moncaro starter i 1964, hvor en gruppe vindyrkede dannede ’Società Cooperativa’ med det formål sammen at højne kvaliteten af vinmarkerne i Marche, og i 1970 byggede de vinkælderen ’Cantina di Montecarotto’ som senere blev til navnet Moncaro.

I dag er Moncaro et vin-cooperativ der siden den første høst i 1971 har høstet stor anerkendelse for sine vine, sin filosofi og som allerede i 1980 var frontløbere for økologi og bæredygtig vinproduktion.

Inden for vinfremstillingen i Marche, er Moncaro den betydeligste producent i områdets væsentligste DOC områder: Verdicchio dei Castelli di Jesi, Rosso Conero og Rosso Piceno. 94% af Moncaro’s production kommer fra disse 3 områder. 70% af produktionen er klassificeret som DOC - 24% er IGT. De sidste 6% er fra små DOC’er som Falerio og Esino. Moncaro har en kælder i hvert af de væsentligste områder. Den primære grund til dette er, at afstanden og den tid, der går fra druerne er plukket og til gæringen begynder, skal være mindst Drueproducenterne får rådgivning fra Moncaro og betales efter kvaliteten, og ikke kun kvantiteten, af de druer de fremstiller.

Information

Via Madonna del Piano, 7, 60036 Montecarotto AN, Italien

Passion for mennesker og vin siden 1875

Tilbud på
enkeltstyk

Smag dig nemt igennem
vores sortiment

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
og aftenlevering

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt