Teedawn Teedawn Wheat Dreams 0,0% (9x50cl +pant)

Danmark
Danmark

Wheat Dreams er en sofistikeret, overgæret, cremet, læskende og mildt syrlig hvedeøl med en lang eftersmag. Helt uden alkohol.

Læs mere

Wheat Dreams er en sofistikeret, overgæret, cremet, læskende og mildt syrlig hvedeøl med en lang eftersmag. Helt uden alkohol.

Læs mere
  Mængde
  pris
  Teedawn Wheat Dreams 0,0% (9x50cl +pant)
  Pris ved 9 stk.
  Mængdepris

  Før 29 kr.

  25
  kr. /stk
  Spar i alt 36 kr.
  Se flere priser
  Passer godt til
  Asiatisk mad
  Asparges
  Fed fisk
  Indisk mad
  Mad med citrus
  Mager fisk
  Salater
  Skaldyr

  Beskrivelse

  Wheat Dreams er en sofistikeret, overgæret, cremet, læskende og mildt syrlig hvedeøl med en lang eftersmag. Denne hvedeøl er helt sin egen og brygges på 1. klasses naturhumle, Sydtysk bygmalt, husgær samt blødt og friskt kildevand fra bjergene i Schwarzwald.  Teedawn rummer en bred smag i øl, men tysk Hvedeøl står producentens hjerte særligt nær, fordi den er indbegrebet af tysk øl-kultur. Sammen med Teedawns to verdensmestre i alkoholfri øl-brygning, Hans-Martin og Berthold, er der brugt adskillige år på at skabe et overgæret ”Meisterstuck” af en Hvedeøl med masser af duft, smag, farve og fylde. Når Hans-Martin og Berthold har brygget basis-øllen, skal den ud på en lang rejse i en finurlig Vakuumdestillator. Ved en lav temperatur og et lavt tryk får brygmestrene fjernet alkoholen, samtidig med at de bevarer alle aromaer, mineraler, vitaminer. Herefter koldtappes Wheat Dreams i en herlig 0,5 liters flaske, og vupti er verdens måske bedste hvedeøl født.
  Læs hele beskrivelsen

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt