Patz & Hall

Patz & Hall

Patz & Hall i Sonoma er hyldet som én af USA’s mest efterspurgte producenter af Chardonnay og Pinot Noir. Deres adelsmærke og stil er sprøde, koldklima-vine, og husets enkeltmarksvine har med tiden opnået legendarisk status.

Legendariske Patz & Hall

Patz & Hall blev etableret i 1988 af Donald Patz, dimitteret biolog fra University of Oregon i Eugene, og James Hall, der arbejdede som assisterende vinmager på Flora Springs i Napa Valley. I starten var projektet forbeholdt deres spartanske fritid, men fra 1995 gik de ”all in”, og føjede fruerne Anne Moses og Heather Patz til medarbejderstaben.

Firkløverets håndværksmæssige tilgang til vinfremstilling, tætte og personlige relationer til en håndfuld af Californiens fineste og bedste avlere, og ikke mindst adgangen til deres druer via langtidskontrakter, har siden etableringen været hjørnestenen i vingårdens succes og konstante kvalitetsniveau. Af samme årsag modtager Patz & Halls vine konstant høje ratings.

Ste. Michelle Wine Estates

I foråret 2016 købte Ste. Michelle Wine Estates Patz & Hall. De stiftende partnere vil dog stadig forblive involverede i den daglige drift af vingården. Ni år tidligere købte selvsamme Ste. Michelle Wine Estates det legendariske Stag’s Leap Wine Cellars i Napa Valley i et joint venture med Antinori. Således råder de i dag over Californiens fineste repræsentanter for Cabernet Sauvignon, Pinot Noir og Chardonnay.

Information

21684 Eighth Street East, #200 Sonoma, CA 95476

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt