
Philip Togni Vineyard

Old-school Napa, når det er bedst
Philip har Diplôme National d’Oenologie fra Universitet i Bordeaux, hvor han slog sine folder på Château Lascombes, indtil han vendte hjem til Napa i 1959. Den dag i dag er det stadig Philip, der styrer slagets gang på den lille vingård, dog med mere og mere hjælpe fra datteren Lisa, der også har været forbi Bordeaux og bl.a. arbejdet hos Château Léoville-Barton.Meget sympatisk for familien, så er man aldrig hoppet med på vognen for enten at takke ja til nogle af de meget store bud, man har fået på salg af vingården, eller skruet priserne heftigt i vejret, som man har set hos mange af naboerne. Dette er old-school Napa, når det er bedst!

Blandt Napas absolut bedste
Philip Togni holder altid en del flasker tilbage af den nyeste årgang og frigiver dem så, når de er enten 10, 20 eller 30 år gamle. Kan man få fingrene i en af de gamle flasker fra Togni, forstår man, hvorfor alverdens førende vinkritikere sætter disse vine blandt Napas absolut bedste.
Bæredygtige tiltag hos Philip Togni
Philip Togni marken har siden midten af 90’erne været dyrket ud fra de økologiske principper, man er dog aldrig blevet certificeret. Området passes og plejes med stor fokus på biodiversitet. Den lille vingård har bl.a. også stor fokus på at begrænse vand og energiforbruget.
I deres bæredygtighedsprogram arbejder de med:
Miljøområder:
- Minimere brug af pesticider
- Minimere vandforbrug
- Reducere energiforbrug
- Sortere affald
- Emballage – fx FSC certifikation
- Øge biodiversitet
Information
3780 Spring Mountain Rd, St Helena, CA 94574, USA