Bestem selv et prisinterval
(0)
(0)
Portwood Single Malt Whisky 21 YO
The Balvenie var verdens første destilleri til at foretage en såkaldt fadafslutning (finish), og PortWood er netop en fadafslutning. Efter knap 21 år på traditionelle egefade overflyttes whiskyen til portugisiske portvinsfade, for yderligere lagring og afrunding de sidste 4 – 6 mdr., hvilket giver en frugtrig indflydelse til Balvenie’s traditionelle honningsødme i denne prægtige version. Duften er som når man træder ind i et gammelt granitstens whiskylager (som den eneste med en nøgle i hånden). Ingen andre steder vil man kunne finde et destilleri der har: egen gård, egne marker, eget malteri, eget bødkeri og sin egen kobbesmed.
Læs mereSolera, Single Malt Whisky 15 YO
Gylden farve med noter af honning, varme krydderier og intens frugt
Single Malt Whisky 18 YO
Den 18 årige Glenfiddich laves på nøjagtig samme måde som den 12 årige, med brug af cirka 15% sherryfade (og 85% traditionel eg)… den lagres bare seks år længere. Kombinationen af de to slags fade giver en whisky den optimale balance, og så længe sherryprocentdelen ikke overstiger 22 – 25%, så understøtter disse spanske fade blot destilleriets karakter og giver øget kompleksitet. Hvis der nogensinde skulle udnævnes en whisky til at repræsentere højlandets smag, så vil Glenfiddich 18 år blive valgt som ”Højlands Ambassadør”. Den smager simpelthen som en højlandswhisky skal smage. Glenfiddich er ejet af samme familie, som byggede destilleriet (5. generation). Kun et andet destilleri i Skotland kan påstå det samme. Den 18 årige Glenfiddich aftappes i mindre portioner, og etiketten viser hvilket ”batch” (portions-) nummer der er tale om. Glenfiddich 18 år er kompleks, med frugtrige noter af æbler, ren malt og en anelse eg. Den kan nydes ren, over is eller blot med en anelse vand (for at frigive yderligere aroma). Den kan nydes i traditionel tumbler eller nosingglas. Bør nydes ved stuetemperatur.
Læs merea'Bunadh Speyside Single Malt Whisky
Single Malt i den helt originale stil, tappet direkte fra fad og med noter af svesker, rosiner og læder.