Online-smagninger

Sjove og lærerige smagninger når det passer dig

Prøv en online vinsmagning med Kjær & Sommerfeldts sommelier, og lær mere om vin hjemme hos dig selv – lige når det passer dig.

Har du ikke mulighed for at deltage i smagningerne i en af vores to butikker, vil du helst holde dig hjemme eller har du brug for et underholdende element til et arrangement, så er en online vinsmagning det oplagte valg.

Når du køber en af smagekasserne, modtager du et link til online smagningen, som du nemt kan tilgå fra din egen computer eller mobiltelefon. Du kan også bryde smagningen op i flere dele.

Rigtig god fornøjelse!

Sommerens Smagekasse med video i selskab med Natasia og Mads (6 flasker)

Kom med på en rejse gennem 6 udvalgte vine med vores værter Natasia og Mads, der guider jer igennem sommerens bedste vine på video.

Denne smagekasse er det perfekte sommerlige indslag, når man skal have gæster på besøg, og vil byde på noget ekstraordinært. Smagningen kan afholdes for op til 8 personer.

Dette er en unik og interaktiv smageoplevelse, der gør det muligt at afholde en hyggelig og lærerig smagning hjemme fra terrassen, stuen, sommerhuset eller stranden.

Pris for smagekassen: 1.199 kr.

Køb / Læs mere

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt