Kelleris Kelleris Vingaard, Utopia, Bulls Eye 2015

Danmark
Danmark

Interessant eminent hedvin med markant og pirrende næse af krydret frugt, kombineret med sødme, frugtintensitet, tobak, lakrids. Flot struktur og balance.

Læs mere

Interessant eminent hedvin med markant og pirrende næse af krydret frugt, kombineret med sødme, frugtintensitet, tobak, lakrids. Flot struktur og balance.

Læs mere
  Kelleris Vingaard, Utopia, Bulls Eye 2015
  450
  kr. /stk
  Passer godt til
  Dessert
  Ost

  Beskrivelse

  Utopia BullsEye Hedvin 2014 er modnet 40 måneder på Heavy Toasted amerikansk barrique. 2014 var et godt vækstår, der gav fin og brugbar frugt. Som vingårdens andre vine er den lavet med passion og fokus på kvalitet. BullsEye er produceret på meget modne druer, delvist gæret og tilsat vingårdens eget vindestillat til 20%. Vinen har en naturlig restsødme og frugtaroma. BullsEye fremstår helt tæt i farven. Duften er tiltalende med spændende nuancer af mørk frugt. Blomme, brombær og næsten overmodne sorte kirsebær. Smagen er fyldig med en god frugtintensitet og en sødme, der er present uden af dominere billedet for meget. Meget interessant, utrolig spændende og flot oplevelse, der vil overraske mange over, hvordan eminent hedvin også kan skabes i det danske. Kelleris Vingaard har siden 2001 været blandt vinmagerpionererne i Danmark, og med stedets perfekte beliggenhed, vinmagernes dedikation, passion, intelligens og fornuft er stedet en eminent ambassadør for dansk vin. Der kommer sande vinøse perler og hedvin ud fra markerne og hvælvingerne under Kelleris Vingaard.
  Læs hele beskrivelsen
  H - Kelleris - wide - 3_Edit.jpg
  Produceret af Kelleris Vingaard

  Kelleris Vingaard præsenterer sig så utrolig smukt i det grønne Nordsjælland tæt på Øresund. En sydvendt let skrånende vinmark med grøn skov som bagtapet i det fjerne og en kælder med smukke hvælvinger. Når man besøger Kelleris Vingaard, er det som om, at et stykke af Bordeaux er blevet skåret ud af det sydvestlige Frankrig og indsat i Danmark.
  Her arbejdes meget seriøst med fadlagrede rødvine, som er en stor del af vingårdens dna. De primære produkter fra Kelleris Vingaard har siden etableringen i 2001 været rødvin, som sælges under navnet Utopia. I smagen matcher vinene Bordeaux-omgivelserne flot med en kølig og tør stil, hvor der bliver arbejdet omhyggeligt med fadlagring på både franske, ungarske og amerikanske fadtyper. Siden opstart er der kommet spændende nye produkter til inden for hedvin og mousserende vine.
  Kelleris Vingaards ejere Susanne og Søren Hartvig Jensen er sande hårdtarbejdende ildsjæle, der med passion og fokus på kvalitet, lever for deres imponerende og spændende Utopia-vine.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt