Kelleris Kelleris Vingaard, Utopia, Bulls Eye 2015

Danmark
Danmark

Interessant eminent hedvin med markant og pirrende næse af krydret frugt, kombineret med sødme, frugtintensitet, tobak, lakrids. Flot struktur og balance.

Læs mere

Interessant eminent hedvin med markant og pirrende næse af krydret frugt, kombineret med sødme, frugtintensitet, tobak, lakrids. Flot struktur og balance.

Læs mere
  Kelleris Vingaard, Utopia, Bulls Eye 2015
  450
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Dessert
  Ost
  Smagsnoter
  Solbær

  Solbær

  Jordbær

  Jordbær

  Tobak

  Tobak

  Kanel

  Kanel

  Tranebær

  Tranebær

  Druer
  Rondo

  Beskrivelse

  Utopia BullsEye Hedvin 2014 er modnet 40 måneder på Heavy Toasted amerikansk barrique. 2014 var et godt vækstår, der gav fin og brugbar frugt. Som vingårdens andre vine er den lavet med passion og fokus på kvalitet. BullsEye er produceret på meget modne druer, delvist gæret og tilsat vingårdens eget vindestillat til 20%. Vinen har en naturlig restsødme og frugtaroma. BullsEye fremstår helt tæt i farven. Duften er tiltalende med spændende nuancer af mørk frugt. Blomme, brombær og næsten overmodne sorte kirsebær. Smagen er fyldig med en god frugtintensitet og en sødme, der er present uden af dominere billedet for meget. Meget interessant, utrolig spændende og flot oplevelse, der vil overraske mange over, hvordan eminent hedvin også kan skabes i det danske. Kelleris Vingaard har siden 2001 været blandt vinmagerpionererne i Danmark, og med stedets perfekte beliggenhed, vinmagernes dedikation, passion, intelligens og fornuft er stedet en eminent ambassadør for dansk vin. Der kommer sande vinøse perler og hedvin ud fra markerne og hvælvingerne under Kelleris Vingaard.
  Læs hele beskrivelsen
  H - Kelleris - wide - 3_Edit.jpg
  Produceret af Kelleris Vingaard
  Kelleris Vingaard har siden 2001 været bannerfører for kvalitetsproduktion af vin i Danmark. Huset ligger i det pittoreske Nordsjælland tæt på Øresund, hvor en sydvendt let skrånende vinmark leverer både hvidvine, mousserende og rødvine. Druesorterne er primært Rondo, men der trylles også med Ortega, Zalas Perla og Phønix sorterne. Med stor inspiration i Bordeaux skaber ejerne Susanne og Søren vine med exceptionel dybde. I marken er arbejdet minutiøst og vinstokkene passes med stor omhu. I kælderen foregår der grundigt arbejde med forskellige egetræsfade, der giver vinene stor karakter og levealder.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt