Herslev Bryghus India Dark Ale (12x50cl +pant) ØKO

Danmark
Danmark

I denne øl har Herslev Bryghus fokuseret arbejdet med kontraster: Humlens friske bitterhed modvejer maltens mørke tyngde.

Læs mere

I denne øl har Herslev Bryghus fokuseret arbejdet med kontraster: Humlens friske bitterhed modvejer maltens mørke tyngde.

Læs mere
  • Ecological
Mængde
pris
India Dark Ale (12x50cl +pant) ØKO
Pris ved 12 stk.
Mængdepris

Før 38 kr.

30
kr. /stk
Spar i alt 96 kr.
Se flere priser
Passer godt til
Allround
Chokolade
Julemad
Kalv
Mørkt fjerkræ
Okse
Ost
Røget kød
Simreretter

Beskrivelse

I denne øl har Herslev Bryghus fokuseret arbejdet med kontraster: Humlens friske bitterhed modvejer maltens mørke tyngde. Humlen giver fyldig bitterhed til IDA, ligesom i en IPA, men den bliver “dark” (fremfor “pale”) på grund af maltens mørke ristning. Dette skaber en lidt overraskende balance: Fremfor at få en øl, der er tung som en porter og med en rå humlebitterhed som en IPA, modvejer humlens bitterhed maltens tyngde og gør den frisk. Den dybe smag fra ristningen gør, at bitterheden afrundes blødt. Resultatet er altså en øl med det letteste fra begge verdener, og ikke det tungeste. Det blødeste fra malten og det friskeste fra humlen. Fremragende til braiserede retter, hvor humlens bitterhed kan spille op mod de tunge smagsnuancer – eller som en helt almindelig tørstslukker. En af bryghusets meget populære øl hos både mænd og især kvinder.
Læs hele beskrivelsen

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt