Nicolas Feuillatte Champagne - Blanc de Blanc - Collection - Brut 2018

Frankrig
Frankrig
Champagne
Chouilly
 • Dinvinguide
  2018
  2018
  91 Point
 • Mundus Vini
  2017
  2017
  Guld
 • Decanter Awards
  2014
  2014
  Guld

Glitrende smuk og delikat Champagne med et imponerende væld af bobler. Fyldig, livlig, frisk med noter af havtorn, honning, pærer og citrus.

Læs mere
 • Dinvinguide
  2018
  2018
  91 Point
 • Mundus Vini
  2017
  2017
  Guld
 • Decanter Awards
  2014
  2014
  Guld

Glitrende smuk og delikat Champagne med et imponerende væld af bobler. Fyldig, livlig, frisk med noter af havtorn, honning, pærer og citrus.

Læs mere
  Champagne - Blanc de Blanc - Collection - Brut 2018
  539
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Aperitif
  Asiatisk mad
  Mager fisk
  Nordisk køkken
  Skaldyr
  Sushi
  Velkomst
  Smagsnoter
  Æble

  Æble

  Smør

  Smør

  Ananas

  Ananas

  Vanilje

  Vanilje

  Stjernefrugt

  Stjernefrugt

  Druer
  Chardonnay

  Eksperternes vurdering

  Beskrivelse

  Raffineret og ren

  Nicolas Feuillatte Vintage Blanc de Blanc består af 100% Chardonnay, og har lagret seks år i kældrene i Champagne. Det er klassisk "Blancs de Blancs", gylden og glitrende med et imponerende væld af bobler. Duft af hvide blomster, havtorn, acacie, citroner og pærer. Fyldig Champagne med frisk og powerfuld mousse, men blød i eftersmag med kompleks finish af honning og citrusfrugt. En meget flot Champagne, der har fået en fantastisk modtagelse med bl.a. 92 point fra Wine Spectator og 91 point fra James Suckling.

  Frankrigs mest solgte Champagnemærke

  Nicolas Feuillatte er det yngste af de store Champagnehuse og et af de hurtigst voksende Champagnemærker. Nicolas Feuillatte er i dag et af de bedst sælgende Champagnemærker på verdensplan og det mest solgte i Frankrig.

  Læs hele beskrivelsen
  H - DSC07704_R1500_Edit.jpg
  Produceret af Nicolas Feuillatte
  Monsieur Nicolas Feuillatte blev født i en familie, der levede af importforretninger, så det var oplagt at følge i det spor. Men inden da meldte han sig til den franske hær og gjorde en modig indsats under 2. Verdenskrig. Han vendte uskadt hjem og som 21-årig. I starten af 1950'erne emigrerede han til USA, i første omgang som kaffeimportør. Han havde et naturlig talent for handel, og han havde fået en stor venneskare i det internationale jetset i New York, da et helt nyt kapitel i hans liv startede. Faderen døde og efterlod ham en vingård i Bouleuse i Champagne og den Champagne-glade Nicolas satte sig for selv at blive Champagne-producent, faderen havde blot mere beskedent leveret sine druer til de store champagnehuse. Nicolas’ første Champagne blev døbt ”Réserve Particulière” i 1978, og som navnet antyder, var den reserveret kun til vennerne, der på det tidspunkt omfattede en del af New Yorks celebre skuespillerinder, som blev fremragende ambassadører for Nicolas Feuillatte.
  Fra <a href="/sog/?q=Champagne">champagne</a> området i <a href="/sog/?q=frankrig">Frankrig</a>
  Fra champagne området i Frankrig
  Champagne er Frankrigs nordligste vinområde.Vinstilsmæssigt betyder det, at vinene herfra aldrig bliver alkoholtunge, men derimod præget af syrlighed og mineralitet. Og selv om der laves stille vine her, så er det naturligvis den mousserende vin Champagne, som området er kendt og berømt for. Champagnemarkerne dækker et område på 35.000 ha, hvoraf de 30.500 er beplantede. Hovedstæderne er Reims, Epernay og nabobyen Ay og druerne til og i Champagne er hovedsalig Pinot Noir, Pinot Meunier og Chardonnay.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt