Pete's Pure Moscato

Australien
Australien
South Eastern Australia
Murray Darling

Perlende, livlig og munter mousserende vin, der byder på en vifte af tropiske aromaer med noter af lime, friskrevet citronskal, litchi og kiwifrugter.

Læs mere

Perlende, livlig og munter mousserende vin, der byder på en vifte af tropiske aromaer med noter af lime, friskrevet citronskal, litchi og kiwifrugter.

Læs mere
  Moscato
  129
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Aperitif
  Dessert
  Velkomst
  Smagsnoter
  Honning

  Honning

  Fersken

  Fersken

  Blomster

  Blomster

  Litchi

  Litchi

  Mandarin

  Mandarin

  Druer
  Moscato

  Beskrivelse

  Pete’s Pure kommer fra den innovative vinregion Murray Darling. En fyldig, aromatisk og sødmefuld boblende vin, der emmer af forårsfornemmelser og højt humør. Murray Darling, der strækker sig fra det nordvestlige hjørne af Victoria til den vestlige ende af New South Wales, er den andenstørste vinregion i Australien. Regionen byder derfor på mange forskellige, spændende producenter og stilarter. Klimaet er varmt med lange solskinstimer og lav luftfugtighed, hvilket giver en stabil vækstsæson. Med Pete’s Pure  år du en perlende, livlig og munter vin med mundvandsfremkaldende syre, der inviterer til næste slurk og næste. Vinen byder på en vifte af tropiske aromaer med noter af lime, friskrevet citronskal, litchi og kiwifrugter. Blid sødme og afstemt frugtsyre forenes på forbilledligvis i smagen, hvor intense noter af abrikos, grape og klassiske noter af moscato, der giver vinen både dybde og livlig attitude. En ren hyggespreder, der nydes bedst i godt selskab under høj sol eller til at forsøde enhver gråvejrsdag. Vinen kan også med fordel nydes til frugtdesserter, velkomst og som et læskende og forfriskende glas på terrassen.

  Læs hele beskrivelsen
  H - BMAC0417_Edit.jpg
  Produceret af Pete's Pure
  Pete’s Pure er et moderne vinhus beliggende i den innovative Murray Darling vinregion. Murray Darling er Australiens næststørste vinregion og er derfor også et område med højt til loftet og stor variation indenfor både stil, producenter og dyrkede druer. Murray Darling strækker sig fra det nordvestlige hjørne af Victoria til den vestlige ende af New South Wales, og har perfekte forhold til vindyrkning. Komplekse jordbunde, tørre, varme somre og rig adgang til sol skaber en stabil vækstsæson for druerne.
  Fra <a href="/sog/?q=South Eastern Australia">south eastern australia</a> området i <a href="/sog/?q=australien">Australien</a>
  South Eastern Australia har en højtudviklet vinindustri fordelt ud over 13 forskellige vindistrikter. South Eastern Australia har meget varierende klimatiske forhold, som er hjemstedet for et mangfoldigt udvalg af toprødvine, aromatiske søde dessertvine, klassiske hedvinstyper m.fl.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt