Balthasar Ress White Rabbit Riesling 2022

Tyskland
Tyskland
Rhein
 • Vinexpressen.dk
  2021
  2021
  Anbefalet
 • VinAvisen
  2020
  2020
  ★★★★★

Frisk, sødmefuld og let som en ballerina. White Rabbit er til dig, der gerne vil have en hvidvin, som bare smager dejligt og lokker med sommerfornemmelser!

Læs mere
 • Vinexpressen.dk
  2021
  2021
  Anbefalet
 • VinAvisen
  2020
  2020
  ★★★★★

Frisk, sødmefuld og let som en ballerina. White Rabbit er til dig, der gerne vil have en hvidvin, som bare smager dejligt og lokker med sommerfornemmelser!

Læs mere
  Spar 37%
  White Rabbit Riesling 2022

  Før 109 kr.

  69
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Aperitif
  Asiatisk mad
  Vegetariske retter
  Smagsnoter
  Lime

  Lime

  Grønt æble

  Grønt æble

  Honning

  Honning

  Jasmin

  Jasmin

  Petroleum

  Petroleum

  Citron

  Citron

  Druer
  Riesling

  Eksperternes vurdering

  Beskrivelse

  White Rabbit Riesling

  Frisk, sødmefuld og let som en ballerina. White Rabbit er til dig, der gerne vil have en hvidvin, som bare smager dejligt og som lokker med sommerfornemmelser og lange lyse aftener i godt selskab. Her får du en uforpligtende og absolut vanedannende Riesling, der forener blid sødme og høj frugtsyre i en stil, der bedst kan beskrives som florlet.

  Nyt pletskud fra Balthasar Ress

  Det er innovative Balthasar Ress fra Riesling-druens fødested Rheingau, som står bag denne lækre og udadvendte Riesling. Det kølige klima her langs Rhinen giver perfekte betingelser for at skabe sprøde og friske hvidvine, der er lette og frugtdrevne. White Rabbit besidder da også Riesling-druens helt enestående evne til at balancere fin sødme med druens naturligt høje frugtsyre. Den ene slurk tager simpelthen den næste.

  Perfekt hvidvin til lyse aftener i godt selskab

  White Rabbit Riesling er et sikkert kort til den kræsne vinnyder, der foretrækker behagelige hvidvine med let sødme og til alle, der bekender sig til Riesling. En vibrerende og flot balanceret hvidvin med fine citrusnoter og strejf af hvide ferskner. White Rabbit vil uden tvivl gøre sig godt til krydret mad, lette frokoster eller ren terrassehygge. Nyd den iskold og mærk hvordan humøret stiger. Follow the white rabbit!

  Læs hele beskrivelsen
  H - Balthasar-Ress-wide-6_Edit.jpg
  Produceret af Balthasar Ress
  Balthasar Ress er en af Rheingaus mest innovative producenter. Selvom huset har en lang og agtværdig historie bag sig, synes nysgerrigheden og en næsten legesyg tilgang til vinfremstilling hele tiden at drive det fremad mod nye højder. I dag er det Stefan og Christian, henholdsvis fjerde og femte generation, der står ved roret af familieforetagendet. I 2010 overtog Christian driften af Balthasar Ress, og hans udtalte ambition var dengang som nu, at Balthasar Ress skulle indfinde sig i toppen af Rheingaus producenter. Sammen med vingårdschef Olivér Schmid videreudvikler de i fællesskab de 46 ha vinmarker efter økologiske retningslinjer og i overensstemmelse med Maria Thuns biodynamiske kalender. Denne holistiske tilgang gør Balthasar Ress-vinene til det, de er i dag: Kompromisløse kvaliteter med respekt for naturen.
  Fra <a href="/sog/?q=Rhein">rhein</a> området i <a href="/sog/?q=tyskland">Tyskland</a>
  Fra rhein området i Tyskland
  Rheingau er et af de mindste af de 13 klassiske, tyske vinområder. Rheingau er kendt for sine flotte Riesling-vine, der næppe laves bedre noget andet sted i verden, men er også kendt for sine legendariske vinejendomme som Eberbach og Schloss Johannisberg. På sidstnævnte slot lavede munkene verdens første, ædelsøde vin i 1775. Når man ser i gamle prislister fra begyndelsen af 1900-tallet, rangerer vinene fra Rheingau blandt verdens dyreste vine. Rheingaus ca. 3100 hektar vinstokke udgør kun 3 % af Tysklands samlede vindyrkningsareal.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt