Francis Ford Coppola Winery Director's Cut - Chardonnay - Sonoma Coast 2021

USA
USA
Californien
Sonoma County

Amerikansk Chardonnay charmør med et væld af tropiske frugter, fadpræg og en enestående friskhed.

Læs mere

Amerikansk Chardonnay charmør med et væld af tropiske frugter, fadpræg og en enestående friskhed.

Læs mere
  Director's Cut - Chardonnay - Sonoma Coast 2021
  259
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Aperitif
  Lyst fjerkræ
  Mad med citrus
  Mager fisk
  Skaldyr
  Smagsnoter
  Æble

  Æble

  Smør

  Smør

  Ananas

  Ananas

  Vanilje

  Vanilje

  Stjernefrugt

  Stjernefrugt

  Druer
  Chardonnay

  Beskrivelse

  Coppolas Directors cut er blandt vinhusets absolut bedste vine. Her får du ægte amerikaner Chardonnay når det er bedst. En vin, der afspejler med ynde Sonoma Countys kølige, men solrige klima.

  Directors Cut

  Directors Cut henviser til en version af filmen, der er klippet efter instruktørens oprindelige vision. Med andre ord så er Directors Cut skræddersyede vine, der udtrykker det specifikke terroir, den omhyggelige udvælgelse af druer, samt det unikke klima i Sonoma County. Designet er en hyldest til Coppolas passion for filmkunsten. Den unikke ”wraparound-etiket” symboliserer en Zoetrope-stribe, et af de tidligste forgængere for animation.

  Sonoma magi

  Sonoma Coast er præget af kølige vinde, skabt af det kystnære Stillehav, hvilket giver vinen en forfriskende og levende karakter. Denne vin er lagret i franske, amerikanske og ungarske egetræsfade i 7 måneder for at give vinen struktur og et lækkert fadpræg.

  Vinen åbner sig med forfriskende aromaer af gule æbler, ananas og friskost. Duftnoterne går igen i smagen, hvor de suppleres af subtile toner af vanilje og en elegant cremet eftersmag.

  Eminent til fisk

  En alsidig vin, der passer godt til en række retter. Prøv den sammen med grillede skaldyr, fiskeretter, lyst fjerkræ eller som en forfriskende aperitif på en varm sommerdag. Server gerne vinen ved cirka 10 grader for at fremhæve alle de delikate smagsnuancer.

  Læs hele beskrivelsen
  Entrance_-Photo-Chad-Keig-h (1).jpg
  Produceret af Francis Ford Coppola Winery
  Navnet lyder måske bekendt. Foruden ikoniske og Oscar-værdige film står legendariske Francis Ford Coppola i dag bag det kvalitetsdrevne Francis Ford Coppola Winery, som er kendt for sine fantastiske californiske vine, der demonstrerer Coppolas sans for kvalitet, æstetik og godt håndværk.
  Fra <a href="/sog/?q=Californien">californien</a> området i <a href="/sog/?q=usa">USA</a>
  Fra californien området i USA
  Sonoma County– en af Californiens mest betydelige og historiske vinregioner. Vi er i den nordlige del af Californien i det større område kaldet San Fransico Bay. Her vrimler det med vinmarker anlagt for mere end 100 år siden og området er geologisk homogent med velplejede Zinfandel, Chardonnay, Pinot Noir og Gewürtztraminer-druer. Sonoma omfatter desuden området ”Russian River Valley”, som især er kendt for fremragende, kølige Pinot Noir-vine.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt