Leopard´s Leap Chardonnay 2021

Sydafrika
Sydafrika
Western Cape
Franschhoek

Super elegant sydafrikansk Chardonnay med flotte smagsnuancer af tropisk frugt, cremede aromaer af stikkelsbær og behagelig fylde.

Læs mere

Super elegant sydafrikansk Chardonnay med flotte smagsnuancer af tropisk frugt, cremede aromaer af stikkelsbær og behagelig fylde.

Læs mere
  Chardonnay 2021
  119
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Allround
  Lyst fjerkræ
  Ost
  Sushi
  Tapas
  Smagsnoter
  Æble

  Æble

  Smør

  Smør

  Ananas

  Ananas

  Vanilje

  Vanilje

  Stjernefrugt

  Stjernefrugt

  Druer
  Chardonnay

  Beskrivelse

  Baseret udelukkende på Chardonnay-druen. Den er elegant, behagelig fyldig og har ikke lagret på egetræsfade. Druerne kommer fra regionerne Villiersdorp og Darling. Lidt cremede aromaer af stikkelsbær og lime. I smagen fornemmes nuancer af tropiske frugter.
  Læs hele beskrivelsen
  H - Leopard - wide -1_Edit.jpg
  Produceret af Leopard's Leap
  Leopard’s Leap blev startet op i 1999 af Dr. Anton Rupert og dennes svigersøn Hein Koegelberg. De tre leoparder i vinhusets logo, er symbolet på de tre familieejede vingårde, som druerne udelukkende stammede fra i begyndelsen og mest af alt signalerer de virkelige vilde leoparder, som vinhuset arbejder på at beskytte. Familien Rupert har altid været fortalere for bevarelse af kulturelle og historiske bygningsværker og for omsorg for natur og miljø. Man har således modtaget ”Franschhoeks Trust Award” i 2007. Med markedsføringen af Leopard’s Leap er man sponsor for ”Cape Leopard Trust”, der står for beskyttelse og bevarelse af Caperegionens mange rovdyr, men i særlig grad for den truede Cape Mountain leoparden, som er den mindste leopard i Sydafrika.
  Fra <a href="/sog/?q=Western Cape">western cape</a> området i <a href="/sog/?q=sydafrika">Sydafrika</a>
  Fra western cape området i Sydafrika
  Franschhoek betyder på hollandsk ”Det Franske Hjørne”og er beliggende sydøst i den berømte vinregion Paarl, grænsende op til Stellenbosch. Det var her de franske huguenotter slog sig ned i slutningen af 1600-tallet. Klimaet er helt påvirket af bjergene, der omkranser hele dalen, og holder de kølige vinde ude.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt