Les Berchets Viognier 2022

Frankrig
Frankrig
Pays d'Oc
 • Kvindevin.dk
  2018
  2018
  5 Hjerter

Utrolig smuk, fyldig og læskende hvidvin med de fineste nuancer af tropisk frugt. Lækker, blød, rund og med langvarig fylde og en dejlig, generøs bouquet.

Læs mere
 • Kvindevin.dk
  2018
  2018
  5 Hjerter

Utrolig smuk, fyldig og læskende hvidvin med de fineste nuancer af tropisk frugt. Lækker, blød, rund og med langvarig fylde og en dejlig, generøs bouquet.

Læs mere
  Viognier 2022
  119
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Asparges
  Lyst fjerkræ
  Mager fisk
  Vegetariske retter
  Velkomst
  Smagsnoter
  Mandarin

  Mandarin

  Fersken

  Fersken

  Mango

  Mango

  Honning

  Honning

  Rose

  Rose

  Druer
  Viognier

  Eksperternes vurdering

  Beskrivelse

  Kvindevin: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

  "En virkelig lækker vin med en blød, rund og langvarig fylde. Næsten mættende med sin generøse duft og smag af modne ferskner og abrikoser. Men vinen er ikke uden kant – den har en citruspræget side også, som bringer vinen i fin balance. Virkelig et godt glas vin, der ikke alene performer perfekt i rollen som aperitif, men også som ledsager til retter fra den “lyse” ende af spektret, men også lidt federe fisk, det asiatiske og det grønne køkken. En allrounder med kant og karakter – en svær præstation, men Les Berchets klarer sig til 5 flotte hjerter."

  Les Berchets er en utrolig flot hvidvin lavet på Viognier-druen med en smuk gylden farve og bløde aromaer af hvide blomster. Smagen er fyldig dog stadig frisk og læskende med nuancer af tropisk frugt. Nyd den som aperitif eller prøv den til sommerens asparges, grillede fisk og sommersalater.

  Læs hele beskrivelsen
  Fra <a href="/sog/?q=Pays d'Oc">pays d'oc</a> området i <a href="/sog/?q=frankrig">Frankrig</a>
  Fra pays d'oc området i Frankrig
  Vin de Pay d’Oc er en regionsbetegnelse etableret i 1986 af lokale vinproducenter geografisk dækkende over Languedoc-Roussillon-området, som en betegnelse der var rummelig for at anvende andre druer end kun de sydfranske i vinene – dog i høj grad øvrige franske såsom Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Merlot og Syrah. Idéen bag kategorien og Vins de Pays d’Oc-betegnelsen var at give frit slag for at lave vine med lidt mere bredt favnende vinstil. Der er krav til høstudbyttet pr. hektar og alle Vins de Pays d’Oc skal godkendes af et smagepanel, før den må bære betegnelsen.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt