Domini Del Leone Veneto Orange - Organic

Italien
Italien
Veneto

Indsmigrende og let tilgængelig orangevin, der byder på fin frugt og herlig, tæmmet fylde.

Læs mere

Indsmigrende og let tilgængelig orangevin, der byder på fin frugt og herlig, tæmmet fylde.

Læs mere
  • Biodynamic
  • Ecological
Veneto Orange - Organic
175
kr. /stk
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Passer godt til
Italiensk mad
Mad med citrus
Nordisk køkken
Stærk krydret mad
Tapas
Smagsnoter
Æble

Æble

Smør

Smør

Ananas

Ananas

Vanilje

Vanilje

Stjernefrugt

Stjernefrugt

Fersken

Fersken

Citronskal

Citronskal

Honningmelon

Honningmelon

Mandel

Mandel

Druer
Chardonnay
Pinot Grigio

Beskrivelse

Domini del Leones biodynamiske Veneto Orange er en ganske indsmigrende og let tilgængelig repræsentant for kategorien orangevin. Her burde alle kunne være med. Vinen er fremstillet på Chardonnay og Pinot Grigio gæret hver for sig og kun Pinot Grigio-druerne har kort kontakt med drueskindet, der er med til at vinen sin fantastiske farve og fine struktur. Efterfølgende er vinen blandet og lagret fire måneder i cementtanke. Vinen er aftappet uden forudgående filtrering og med et minimum af intervention. Veneto Orange har en fin frugt og en tæmmet fylde. Nyd den til stegt fisk, lyse kødretter eller modne komælksoste.

 

Læs hele beskrivelsen
H_Valpolicella_2_Edit.jpg
Produceret af Domini del Leone
Tenuta Civranetta er blandt Italiens allertidligste eksempler på dyrkning efter økologiske principper. Ejendommens biodiversitet, med det dertilhørende forskelligartede plante- og dyreliv, vidner om, at landbrugsmetoden kan skabe forbedrede livsbetingelser og ændre verden, som vi kender den. I dag råder Fidora-familien over i alt fire vingårde, der alle drives efter økologiske dyrkningsprincipper. Familien Fidoras vinserie, Domini del Leone, er helt bevidst holdt på den tørre side af smagsspektret, for dermed at gøre dem gastronomisk velegnede. Det er ikke tunge vine, men drikkevenlige og elegante vine, hvor et enkelt glas sjældent er nok.
Fra <a href="/sog/?q=Veneto">veneto</a> området i <a href="/sog/?q=italien">Italien</a>
Fra veneto området i Italien
Veneto udgør sammen med Toscana og Piemonte de mest prestigiøse italienske vinregioner og er hjemsted for nogle af verdens mest berømte af vine, for Venetos vedkommende især Amarone. Vi befinder os i den nordøstlige del af Italien med Romeo & Julies by Verona som ’hovedstad’ for regionen. Veneto er den 3. største vinproducerende vinregion, og ud over Amarone kendt for vinene Ripasso, Bardolino, den hvide Soave, boblevinen Prosecco og den søde dessertvin Recioto.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt