Sorelle Bronca Prosecco di Valdobbiadene Brut DOCG - Magnum
Italien
Veneto
Conegliano-Valdobbiadene
Flot, tør og fyldig klassisk Prosecco med aromatisk og frugtrig bouquet. Utrolig dejlig med masser af frugtrigdom!
Læs mereFlot, tør og fyldig klassisk Prosecco med aromatisk og frugtrig bouquet. Utrolig dejlig med masser af frugtrigdom!
Læs mere
379
kr. /stk
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Passer godt til
Ost
Stærk krydret mad
Sushi
Smagsnoter

Grønt æble

Akacie

Fersken

Tørrede urter

Brioche brød

Pære
Druer
Glera
Beskrivelse
Druerne til denne vin kommer fra deres egen mark ved landsbyen Rua di Feletto. Vinen fremstilles efter Charmat-Method (Martinotti Method). Vinen har en lysegul farve, aromatisk og frugtrig bouquet. Vinen er brut, dvs. tør, men den føles ikke knastør på grund af den store frugtrigdom og fylde. En utrolig dejlig Prosecco!
Læs hele beskrivelsen

Produceret af Sorelle Bronca
Det er de to søstre, Ersiliana og Antonella Bronca, der sammen driver vingården Sorelle Bronca. De er berømte for deres Prosecco’er og et par ’top end’ rød- og hvidvine. Søstrene er blandt de producenter, der kan tilskrives æren for det absolut højnede kvalitetsniveauet i Conegliano-Valdobbiadene-området.
“Vores nøgleord er kvalitet, og på det ord baserer vi alle vores valg. Vores passion har nu i mange år ledet os mod økologiske løsninger og engageret os i arbejdet med at værne om og beskytte den jord, vi arbejder med. Vores omdømme for kvalitet er blevet vores adgangskort til resten af verden.” Sådan beskriver Sorelle Bronca sig selv og deres virksomhed. De producerer kvalitetsvine ud fra den overbevisning, at den bedste kvalitet skabes af den reneste natur – og mest ansvarlige indstilling.

Prosecco er fra 2010 ikke længere navnet på en drue – men et geografisk område, Valdobbiadene. Området har samtidig fået DOCG status. Derudover er Prosecco en italiensk mousserende hvidvin, generelt en tør eller ekstra tør vin. Den er normalt lavet af Glera-druen, den drue, som tidligere blev kaldt "Prosecco". Selvom navnet er afledt af den italienske landsby Prosecco nær Trieste, hvor druen kan have sin oprindelse, produceres DOC Prosecco i regionerne Veneto og Friuli.