Sorelle Bronca Prosecco di Valdobbiadene Brut - Magnum

Italien
Italien
Veneto
Conegliano-Valdobbiadene

Flot, tør og fyldig klassisk Prosecco med aromatisk og frugtrig bouquet. Utrolig dejlig med masser af frugtrigdom!

Læs mere

Flot, tør og fyldig klassisk Prosecco med aromatisk og frugtrig bouquet. Utrolig dejlig med masser af frugtrigdom!

Læs mere
    Prosecco di Valdobbiadene Brut - Magnum
    359
    kr. /stk
    Passer godt til
    Ost
    Stærk krydret mad
    Sushi
    Smagsnoter
    Grønt æble

    Grønt æble

    Akacie

    Akacie

    Fersken

    Fersken

    Tørrede urter

    Tørrede urter

    Brioche brød

    Brioche brød

    Pære

    Pære

    Druer
    Glera

    Beskrivelse

    Druerne til denne vin kommer fra deres egen mark ved landsbyen Rua di Feletto. Vinen fremstilles efter Charmat-Method (Martinotti Method). Vinen har en lysegul farve, aromatisk og frugtrig bouquet. Vinen er brut, dvs. tør, men den føles ikke knastør på grund af den store frugtrigdom og fylde. En utrolig dejlig Prosecco!
    Læs hele beskrivelsen
    H - Sorelle Bronca - wide - 2_Edit.jpg
    Produceret af Sorelle Bronca
    Det er de to søstre, Ersiliana og Antonella Bronca, der sammen driver vingården Sorelle Bronca. De er berømte for deres Prosecco’er og et par ’top end’ rød- og hvidvine. Søstrene er blandt de producenter, der kan tilskrives æren for det absolut højnede kvalitetsniveauet i Conegliano-Valdobbiadene-området. “Vores nøgleord er kvalitet, og på det ord baserer vi alle vores valg. Vores passion har nu i mange år ledet os mod økologiske løsninger og engageret os i arbejdet med at værne om og beskytte den jord, vi arbejder med. Vores omdømme for kvalitet er blevet vores adgangskort til resten af verden.” Sådan beskriver Sorelle Bronca sig selv og deres virksomhed. De producerer kvalitetsvine ud fra den overbevisning, at den bedste kvalitet skabes af den reneste natur – og mest ansvarlige indstilling.
    Fra <a href="/sog/?q=Veneto">veneto</a> området i <a href="/sog/?q=italien">Italien</a>
    Fra veneto området i Italien
    Prosecco er fra 2010 ikke længere navnet på en drue – men et geografisk område, Valdobbiadene. Området har samtidig fået DOCG status. Derudover er Prosecco en italiensk mousserende hvidvin, generelt en tør eller ekstra tør vin. Den er normalt lavet af Glera-druen, den drue, som tidligere blev kaldt "Prosecco". Selvom navnet er afledt af den italienske landsby Prosecco nær Trieste, hvor druen kan have sin oprindelse, produceres DOC Prosecco i regionerne Veneto og Friuli.

    Passion for mennesker og vin siden 1875

    Fri fragt ved
    køb over 500 kr.

    Dag-til-dag levering
    ved køb før kl. 13

    Kongelig
    Hofleverandør

    Passion for vin
    siden 1875

    Afhentning i Kbh,
    Aarhus & Odense

    Afhent gratis din
    ordre lokalt