Francis Ford Coppola Winery Director's Cut - Cabernet Sauvignon - Alexander Valley 2020

USA
USA
Californien
Sonoma County

Beviset på at Alexander Valley sagtens kan konkurrere med Napa hvad angår kvalitets Cabernet.

Læs mere

Beviset på at Alexander Valley sagtens kan konkurrere med Napa hvad angår kvalitets Cabernet.

Læs mere
  Director's Cut - Cabernet Sauvignon - Alexander Valley 2020
  279
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Blød
  Tannisk
  Passer godt til
  Gris
  Kalv
  Krydrede retter
  Okse
  Ost
  Smagsnoter
  Kirsebær

  Kirsebær

  Solbær

  Solbær

  Cedertræ

  Cedertræ

  Krydderier

  Krydderier

  Grafit

  Grafit

  Druer
  Cabernet Sauvignon

  Beskrivelse

  Coppolas Director's Cut er blandt vinhusets absolut bedste vine. Denne vin er skabt i Alexander Valley, som er kendt for sin enestående Cabernet Sauvignon, takket være distriktets gunstige klima og terroir. Med sit varme klima og kølige nætter skaber Alexander Valley de perfekte betingelser for at Cabernet Sauvignon-druer trives, hvilket resulterer i vine af Napa Valley-kvalitet uden den tilhørende pris.

  Director's Cut

  Director's Cut henviser til en version af filmen, der er klippet efter instruktørens oprindelige vision. Med andre ord så er Director's Cut skræddersyede vine, der udtrykker det specifikke terroir, den omhyggelige udvælgelse af druer, samt det unikke klima i Sonoma County. Designet er en hyldest til Coppolas passion for filmkunsten. Den unikke ”wraparound-etiket” symboliserer en Zoetrope-stribe, et af de tidligste forgængere for animation.

  Hele 2 år på fad

  Denne Cabernet Sauvignon er lagret i egetræsfade i 24 måneder for at fremhæve dens komplekse smagsprofil og flotte struktur. Kombinationen af franske og amerikanske egetræsfade tilføjer subtile noter af vanilje og krydderi, der perfekt supplerer vinens frugtige karakter og bidrager til dens lange, silkebløde smag.

  En regulær bøf vin

  Vinen er en vidunderlig ledsager til en god bøf, tagine af lam og modne oste. Vinen smager fantastisk i sin ungdom men vil udvikle større kompleksitet de næste 8 år.   Server ved en temperatur på ca. 16 grader for at nyde alle vinens nuancer fuldt ud.

  Læs hele beskrivelsen
  Entrance_-Photo-Chad-Keig-h (1).jpg
  Produceret af Francis Ford Coppola Winery
  Navnet lyder måske bekendt. Foruden ikoniske og Oscar-værdige film står legendariske Francis Ford Coppola i dag bag det kvalitetsdrevne Francis Ford Coppola Winery, som er kendt for sine fantastiske californiske vine, der demonstrerer Coppolas sans for kvalitet, æstetik og godt håndværk.
  Fra <a href="/sog/?q=Californien">californien</a> området i <a href="/sog/?q=usa">USA</a>
  Fra californien området i USA
  Sonoma County– en af Californiens mest betydelige og historiske vinregioner. Vi er i den nordlige del af Californien i det større område kaldet San Fransico Bay. Her vrimler det med vinmarker anlagt for mere end 100 år siden og området er geologisk homogent med velplejede Zinfandel, Chardonnay, Pinot Noir og Gewürtztraminer-druer. Sonoma omfatter desuden området ”Russian River Valley”, som især er kendt for fremragende, kølige Pinot Noir-vine.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt