Maison Belleroche Cabernet Sauvignon - Halvflaske

Frankrig
Frankrig
Pays d'Oc

Herlig ukompliceret rødvin med tiltalende bouquet af krydderi og røde bær. Lang aromatisk finish med et væld af frisk frugt, bløde tanniner og flot dybde.

Læs mere

Herlig ukompliceret rødvin med tiltalende bouquet af krydderi og røde bær. Lang aromatisk finish med et væld af frisk frugt, bløde tanniner og flot dybde.

Læs mere
  Cabernet Sauvignon - Halvflaske
  59
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Blød
  Tannisk
  Passer godt til
  Grill og barbecue
  Kalv
  Ost
  Tapas
  Vildt

  Beskrivelse

  Maison Belleroche excellerer i at skabe indbydende og moderne vine fra det franske Pays d’Oc-område. Deres fine Cabernet Sauvignon har en dybrød og tiltalende farve. Bouqueten er frisk med hint til mørke bær og krydderier. Eftersmagen er fyldt med røde frugtaromaer og har en lang aromatisk finish med bløde tanniner og flot dybde. En herlig ukompliceret rødvin, der er yderst anvendelig. Nyd vinen til picnic, ved grillen og når Maison Belleroche Cabernet Sauvignon serveres let afkølet passer den perfekt til kylling, pastaretter og svinekød.
  Læs hele beskrivelsen
  Fra <a href="/sog/?q=Pays d'Oc">pays d'oc</a> området i <a href="/sog/?q=frankrig">Frankrig</a>
  Fra pays d'oc området i Frankrig
  Vin de Pay d’Oc er en regionsbetegnelse etableret i 1986 af lokale vinproducenter geografisk dækkende over Languedoc-Roussillon-området, som en betegnelse der var rummelig for at anvende andre druer end kun de sydfranske i vinene – dog i høj grad øvrige franske såsom Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Merlot og Syrah. Idéen bag kategorien og Vins de Pays d’Oc-betegnelsen var at give frit slag for at lave vine med lidt mere bredt favnende vinstil. Der er krav til høstudbyttet pr. hektar og alle Vins de Pays d’Oc skal godkendes af et smagepanel, før den må bære betegnelsen.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt