Pete's Pure Shiraz 2021

Australien
Australien
South Eastern Australia
Murray Darling

Det er bestemt den røde frugt, der driver vinen men den fine tannin giver den struktur, en god Shiraz også skal besidde. En Shiraz til den elegante side med høj syre og generøs længde.

Læs mere

Det er bestemt den røde frugt, der driver vinen men den fine tannin giver den struktur, en god Shiraz også skal besidde. En Shiraz til den elegante side med høj syre og generøs længde.

Læs mere
  Shiraz 2021
  129
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Blød
  Tannisk
  Passer godt til
  Grill og barbecue
  Lam
  Okse
  Ost
  Smagsnoter
  Blåbær

  Blåbær

  Blomme

  Blomme

  Chokolade

  Chokolade

  Tobak

  Tobak

  Sort peber

  Sort peber

  Druer
  Shiraz

  Beskrivelse

  Man kan næppe sige australsk vin uden at sige Shiraz, og med Pete’s Pure Shiraz får du den klassiske, intense rødvin i en mere moderne, frugtdreven stil. Vinen kommer fra innovative Murray Darling, der strækker sig fra det nordvestlige hjørne af Victoria til den vestlige ende af New South Wales og er den andenstørste vinregion i Australien. Regionen byder derfor på mange forskellige, spændende producenter og stilarter. Klimaet er varmt med lange solskinstimer og lav luftfugtighed, hvilket giver en stabil vækstsæson. Optimale vækstbetingelser for den australske nationaldrue. Pete’s Pure Shiraz er en klassisk australsk Shiraz i frugtvendt stil. Næsen er fyldt til randen med bærfrugter som morbær og brombær og underliggende toner af skovbund, finsk lakrids og mærkbare anstrøg af sødlige urter. Et strejf af vanilje og egenoter giver den vibrerende unge Shiraz-frugt et blødt, mere modent præg og de underliggende mineralske noter bidrager med kompleksitet. Det er bestemt den røde frugt, der driver vinen her, men den fine tannin giver den struktur, en god Shiraz også skal besidde. Her får du en Shiraz til den elegante side med høj syre og generøs længde. Nyd den til retter med simreretter, f.eks. en langtidstilberedt okseragout, grillet okse- eller lammekød. Vinen klarer også med bravour de kraftige, faste oste.
  Læs hele beskrivelsen
  H - BMAC0417_Edit.jpg
  Produceret af Pete's Pure
  Pete’s Pure er et moderne vinhus beliggende i den innovative Murray Darling vinregion. Murray Darling er Australiens næststørste vinregion og er derfor også et område med højt til loftet og stor variation indenfor både stil, producenter og dyrkede druer. Murray Darling strækker sig fra det nordvestlige hjørne af Victoria til den vestlige ende af New South Wales, og har perfekte forhold til vindyrkning. Komplekse jordbunde, tørre, varme somre og rig adgang til sol skaber en stabil vækstsæson for druerne.
  Fra <a href="/sog/?q=South Eastern Australia">south eastern australia</a> området i <a href="/sog/?q=australien">Australien</a>
  South Eastern Australia har en højtudviklet vinindustri fordelt ud over 13 forskellige vindistrikter. South Eastern Australia har meget varierende klimatiske forhold, som er hjemstedet for et mangfoldigt udvalg af toprødvine, aromatiske søde dessertvine, klassiske hedvinstyper m.fl.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt