Veranza Valle de la Cinca Tinto 2021

Spanien
Spanien
Aragon

Behagelig og harmonisk, men ret maskulin rødvin med solbær, krydderurter og lidt krudt og tobak, alt sammen samlet og afrundet i smuk harmoni.

Læs mere

Behagelig og harmonisk, men ret maskulin rødvin med solbær, krydderurter og lidt krudt og tobak, alt sammen samlet og afrundet i smuk harmoni.

Læs mere
  Valle de la Cinca Tinto 2021
  95
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Blød
  Tannisk
  Passer godt til
  Allround
  Grill og barbecue
  Okse
  Stærk krydret mad
  Tapas
  Smagsnoter
  Kirsebær

  Kirsebær

  Solbær

  Solbær

  Cedertræ

  Cedertræ

  Krydderier

  Krydderier

  Grafit

  Grafit

  Blåbær

  Blåbær

  Blomme

  Blomme

  Chokolade

  Chokolade

  Tobak

  Tobak

  Figen

  Figen

  Dild

  Dild

  Lakrids

  Lakrids

  Druer
  Cabernet Sauvignon
  Syrah
  Tempranillo

  Beskrivelse

  Et indbydende og moderne blend af Bordeaux’s store drue Cabernet Sauvignon, den krydrede sydfranske Syrah, og Spaniens egen flotte nationale drue Tempranillo. Veranza-vinene findes som rød, hvid og rosé og er ungdommelige vine, skabt til at nyde i mange sammenhænge, uhøjtidelige, ukomplicerede vine, der ikke på nogen måde går på kompromis med upåklagelig kvalitet. Veranza Tinto er dyb rød som helt mørke kirsebær og dejlig, ren og markant duft af masser af rød frugt. Behagelig og harmonisk rødvin med alt det gode fra de tre druer – solbær, krydderurter og lidt krudt og tobak, alt sammen samlet og afrundet i holistisk harmoni som man godt kan tillade sig at kalde maskulin. God vin til al slags tapas, mørkt kød, pasta, paella og også det mere krydrede arabisk inspirerede.
  Læs hele beskrivelsen
  Fra <a href="/sog/?q=Aragon">aragon</a> området i <a href="/sog/?q=spanien">Spanien</a>
  Fra aragon området i Spanien
  Aragon med dens hovedstad Zaragoza, er en af Spaniens 17 selvstyrende kommuner i det nordøstlige Spanien. Nærmste naboregioner er Rioja, Castilla y Leon, Navarra og Katalonien. Aragon består af fire vindistrikter: DO Somontano, DO Campo de Borja, DO Calatayud, DO Cariñena og VdlT Aragon. Klimatisk er Aragon ekstrem, og overordnet at betragte som moderat kontinentalt; højdeforholdene værende den mest bestemmende faktor. Vinmarkerne ligger i højder fra 200 m til 1000 meter over havets overflade, hvilket betyder at områdets vine er overordentligt varierede i stil. Vinene er især lavet på de spanske druer Garnacha, Carinena og Tempranillo, og senest har den mere moderne, friske vinstil fra området inkluderet Cabernet Sauvignon. Området er under udvikling med en meget lovende vinprofil, og er bl.a. også udvidet til at måtte producere Cava.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt