Zenato - Santa Christina Cabernet Sauvignon 2019

Italien
Italien
Veneto

Fyldig uden at virke bombastisk. Røde bær og mange komplekse lag af vanille, krydderier og et forfriskende strejf af nyslået græs, karakteriserer både duft og smag.

Læs mere

Fyldig uden at virke bombastisk. Røde bær og mange komplekse lag af vanille, krydderier og et forfriskende strejf af nyslået græs, karakteriserer både duft og smag.

Læs mere
  Cabernet Sauvignon 2019
  239
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Blød
  Tannisk
  Passer godt til
  Grill og barbecue
  Gris
  Italiensk mad
  Okse
  Smagsnoter
  Kirsebær

  Kirsebær

  Solbær

  Solbær

  Cedertræ

  Cedertræ

  Krydderier

  Krydderier

  Grafit

  Grafit

  Jordbær

  Jordbær

  Hindbær

  Hindbær

  Peberfrugt

  Peberfrugt

  Chilipeber

  Chilipeber

  Druer
  Cabernet Sauvignon
  Cabernet Franc

  Beskrivelse

  Denne vin er fremstillet på Cabernet Sauvignon, tilsat et lille, afstivende stænk Cabernet Franc, høstet på marker beliggende nær selv Santa Cristina ejendommen i Peschiera del Garda syd for Gardasøen. Druerne høstes fra slutningen af september og et stykke ind i oktober. Vinen gærer i to uger, og lagrer efterfølgende i 18 måneder i en blanding af nye og brugte barriques af 225 liter. Efter omstikning hviler vinen først i 2-3 måneder i rustfri ståltanke, siden 5-6 måneder i flaske inden frigivelse til salg. Vinen er fyldig uden at virke bombastisk. Røde bær og mange komplekse lag af vanilje, krydderier og et forfriskende strejf af nyslået græs, karakteriserer både duft og smag. En veloplagt ledsager til et brølende rødt stykke oksekød.
  Læs hele beskrivelsen
  H - Zenato - wide - 6_Edit.jpg
  Produceret af Zenato
  Zenatos hjerte og sjæl ligger i de smukke landskaber, der strækker sig fra San Benedetto di Lugana, ved Gardasøens sydlige ende, over mod Valpolicella i de blidt durvende bakker nord for Verona. Centralt for de i alt 75 hektarer vinmarker er Zenatos to ejendomme; Santa Cristina i Lugana, der er ideel for dyrkning af Trebbiano-druen, og Costalunga i Valpolicella, der er hjemsted for Veneto-regionens mest berømte vin, Amarone.
  Fra <a href="/sog/?q=Veneto">veneto</a> området i <a href="/sog/?q=italien">Italien</a>
  Fra veneto området i Italien
  Veneto udgør sammen med Toscana og Piemonte de mest prestigiøse italienske vinregioner og er hjemsted for nogle af verdens mest berømte af vine, for Venetos vedkommende især Amarone. Vi befinder os i den nordøstlige del af Italien med Romeo & Julies by Verona som ’hovedstad’ for regionen. Veneto er den 3. største vinproducerende vinregion, og ud over Amarone kendt for vinene Ripasso, Bardolino, den hvide Soave, boblevinen Prosecco og den søde dessertvin Recioto.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt