Château Beaupré d2 Rosé - 3 liter 2022

Frankrig
Frankrig
Provence

Klassisk, liflig og umiddelbar rosé i smuk Provence-stil. Smagen er frisk og blød med ferskner, abrikos og vilde krydderurter, vedvarende eftersmag og flot struktur.

Læs mere

Klassisk, liflig og umiddelbar rosé i smuk Provence-stil. Smagen er frisk og blød med ferskner, abrikos og vilde krydderurter, vedvarende eftersmag og flot struktur.

Læs mere
  d2 Rosé - 3 liter 2022
  699
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Asiatisk mad
  Gedeost
  Lam
  Mager fisk
  Skaldyr
  Sushi
  Smagsnoter
  Hindbær

  Hindbær

  Blomme

  Blomme

  Jordbær

  Jordbær

  Tørrede urter

  Tørrede urter

  Tranebær

  Tranebær

  Solbær

  Solbær

  Kirsebær

  Kirsebær

  Krydderier

  Krydderier

  Druer
  Grenache
  Carignan
  Cabernet Sauvignon

  Beskrivelse

  Ungdommelig, men stadig klassisk rosévin som har hele Provence-roséstilen i ét favntag, når det gælder friske, umiddelbare, drikkeklare, delikate rosévine. Rosévinen er smuk i farven, som vinene fra Provence altid er - mod det lyserøde mere end orange, hvilket også antyder frugtig friskhed. Frisk og blød i smagen og med vedvarende eftersmag, som for den meget opmærksomme smager, især viser reminiscens af den beskedne portion Cabernet Sauvignon, som også er med til at give vinen en vis tannin struktur, midt i al dens liflighed. Nøgleordene må være fersken, abrikos, melon og vilde krydderurter. Så bestemt en oplagt vin til grillet tun, frisk gedeost, flot og smuk til den store skaldyrssalat og i det hele taget til sommerens mange udendørs måltider.
  Læs hele beskrivelsen
  H - Chateau de Beaupre.png
  Produceret af Château de Beaupré
  Slottet Château Beaupré er et usædvanlig smukt vinslot, en halv times kørsel fra byen Aix en Provence i hjertet af Provence-regionen. Stilmæssigt er slottet et såkaldt Manor-House, bygget i 1739. Slottet har været ejet af adelsfamilien Double siden 1854, og det var Baron Emilie Double, der i 1890 tilbyggede vinkælder og gjorde slottet til et decideret vinslot, som det fremstår i dag, hvor det er 3. generation af Double-familien, der styrer vinforetagenet og holder kulturen ved lige og udviklingen i gang. Er man på ferie i området, er Château Beaupré bestemt et besøg værd, og sammen med slottet og vinkældrene forefindes en fin lille boutique med mulighed for at smage vinene på stedet.
  Fra <a href="/sog/?q=Provence">provence</a> området i <a href="/sog/?q=frankrig">Frankrig</a>
  Fra provence området i Frankrig
  Côtes du Provence er et 18.000 ha. stort område tæt på Middelhavet. Området er mest kendt for sine rosévine, men de største kvalitetsmæssige fremskridt sker på rødvine. De fremtrædende druer er Grenache, Cinsault, Mourvèdre og Carignan.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt