Pete's Pure Shiraz - Rosé 2022

Australien
Australien
South Eastern Australia
Murray Darling

Indtagende tør rosé med noter af røde æbler, modne jordbær, vandmelon og australsk solskin. Også i smagen er der oceaner af friske røde bær.

Læs mere

Indtagende tør rosé med noter af røde æbler, modne jordbær, vandmelon og australsk solskin. Også i smagen er der oceaner af friske røde bær.

Læs mere
  Shiraz - Rosé 2022
  129
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Aperitif
  Asiatisk mad
  Lyst fjerkræ
  Vegetariske retter
  Smagsnoter
  Blåbær

  Blåbær

  Blomme

  Blomme

  Druer
  Shiraz

  Beskrivelse

  De fleste forbinder australsk Shiraz med tunge og voldsomme rødvine, men her får du et fint indblik i, hvad Shiraz-druen også kan byde på. Se blot farven; dragende pink over mod det laksefarvede og med en indtagende duft af røde æbler, modne jordbær, vandmelon og australsk solskin. Også i smagen er der oceaner af friske og sødmefulde røde bær, men vinen er at betegne som ”tør”. Netop så fint balanceret, at den går til både terrassehyggen og sommerretterne.

  Pete’s Pure Shiraz Rosé er fra innovative Murray Darling, der strækker sig fra det nordvestlige hjørne af Victoria til den vestlige ende af New South Wales. Murray Darling er et innovativt vinområde og den andenstørste vinregion i Australien. Regionen byder derfor på mange forskellige, spændende producenter og stilarter. Klimaet er varmt med lange solskinstimer og lav luftfugtighed, hvilket giver en stabil vækstsæson.

  Vinen er en fortrinlig ledsager til pastaretter, sommersalaterne, lyst grillet kød, vegetariske retter eller bare som ren hyggevin!

  Læs hele beskrivelsen
  H - BMAC0417_Edit.jpg
  Produceret af Pete's Pure
  Pete’s Pure er et moderne vinhus beliggende i den innovative Murray Darling vinregion. Murray Darling er Australiens næststørste vinregion og er derfor også et område med højt til loftet og stor variation indenfor både stil, producenter og dyrkede druer. Murray Darling strækker sig fra det nordvestlige hjørne af Victoria til den vestlige ende af New South Wales, og har perfekte forhold til vindyrkning. Komplekse jordbunde, tørre, varme somre og rig adgang til sol skaber en stabil vækstsæson for druerne.
  Fra <a href="/sog/?q=South Eastern Australia">south eastern australia</a> området i <a href="/sog/?q=australien">Australien</a>
  South Eastern Australia har en højtudviklet vinindustri fordelt ud over 13 forskellige vindistrikter. South Eastern Australia har meget varierende klimatiske forhold, som er hjemstedet for et mangfoldigt udvalg af toprødvine, aromatiske søde dessertvine, klassiske hedvinstyper m.fl.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt