Pléyades Rosé 2022

Spanien
Spanien
Campo de Borja

Herlig rosévin med fin og sart rosa farve. I duft og smag er der noter af vilde røde bær, hindbær og jordbær. Vinen har en medium fylde, med en ren og sprød finish.

Læs mere

Herlig rosévin med fin og sart rosa farve. I duft og smag er der noter af vilde røde bær, hindbær og jordbær. Vinen har en medium fylde, med en ren og sprød finish.

Læs mere
  Rosé 2022
  99
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Lyst fjerkræ
  Sushi
  Tapas
  Vegetariske retter
  Velkomst
  Smagsnoter
  Hindbær

  Hindbær

  Blomme

  Blomme

  Jordbær

  Jordbær

  Tørrede urter

  Tørrede urter

  Druer
  Garnacha

  Beskrivelse

  Pléyades Rosé er en herlig vin, med en imponerende sammenhæng mellem pris og kvalitet. Den er fremstillet på Garnacha-druer i Campo de Borja, nordvest for Zaragoza. Vinen er blandt andet fremstillet af Fernando Mora (MW), som udover sit eget Bodegas Frontonio, også har fundet tid til af lave Pléyades-serien, der foruden denne rosé også tæller en hvidvin og en rødvin.

  De høstede druer presses ved ankomsten til vingården, og efter få timers skinkontakt fjernes skallerne, når de har afsat den ønskede mængde farvepigment. Herefter koldgærer vinen i temperaturregulerede ståltanke ved ca. 18 grader over de kommende otte dage.

  Pléyades Rosé har en fin og sart rosa farve, ikke ulig roséerne fra Provence. I duft og smag er der noter af vilde røde bær, hindbær og jordbær. Vinen har en medium fylde, med en ren og sprød finish. En ukompliceret tørstslukker, der kan nydes af alle med stort behag.

  Læs hele beskrivelsen
  Fra <a href="/sog/?q=Campo de Borja">campo de borja</a> området i <a href="/sog/?q=spanien">Spanien</a>
  Fra campo de borja området i Spanien
  Campo de Borja-regionen ligger i det nordøstlige Spanien i provinsen Aragonien, syd for Rioja og Navarra, mellem floden Ebro og den 2.000 meter høje bjergkæde Sierra del Moncayo. Området dækker et areal på i alt 7.400 hektarer. Undergrunden består af en brun-grå limsten, og vinmarkerne ligger i en ca. 450 meters højde. Området er kendt for sine koncentrerede vine, der skyldes det udprægede kontinentale og barske klima med bagende varme somre og meget kolde vintre. Ydermere blæser der meget ofte en særdeles tør vind fra nord. Næsten 90 % af produktionen er rødvin.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt