Raimat Clamor - Rosado 2022

Spanien
Spanien
Catalonien
Costers del Segre

Skøn rosévin der på flot harmonisk vis balancerer blid sødme og et frisk grapefrugt pift. En ren humørspreder.

Læs mere

Skøn rosévin der på flot harmonisk vis balancerer blid sødme og et frisk grapefrugt pift. En ren humørspreder.

Læs mere
  • Ecological
  • EcologicalNaturewine
  • Sustainable
Clamor - Rosado 2022
105
kr. /stk
Smagsprofil
Tør
Sød
Let
Kraftig
Let frugt
Meget frugt
Lav syre
Høj syre
Passer godt til
Allround
Grill og barbecue
Lyst fjerkræ
Velkomst
Smagsnoter
Solbær

Solbær

Kirsebær

Kirsebær

Krydderier

Krydderier

Blomme

Blomme

Urter

Urter

Druer
Cabernet Sauvignon
Merlot

Beskrivelse

Jordbærfarvet , munter, festlig, spansk rosé i fuld galop – man kan næsten kun blive i godt humør af denne skønne rosévin. Overmådelig vellykket kombination af druerne Cabernet Sauvignon og Merlot garanterer her lidt syltetøjsagtig sødme af jordbær og kirsebær. Men et friskt strejf af grapefrugt sørger for, at dette er en særdeles frisk vin, midt i al sin blide sødme. En rigtig humørspreder som de færreste kan stå for.

Læs hele beskrivelsen
H - Raimat - wide - 2_Edit.jpg
Produceret af Raimat
Raimat producerer alle sine vine på druer fra egne marker, og huset er kendt for innovativ filosofi, som har gjort Raimat til europæisk markedsledende i dybdegående forskning i wine-making og miljø. Dedikeret miljøbevidsthed har fra begyndelsen været et uundgåeligt omdrejningspunkt for al aktivitet og virksomhedsførelse i de mere end 30 vinprojekter, som Raimat i dag omhandler. Såkaldt ”sustainable winegrowing” betragtes hos Raimat som den bedste garant for respekt og beskyttelse af miljøet, uden at gå på kompromis med effektiv og produktivt vinmageri. ”We work with Mother Nature – not against her”, er nærmest et kooperativt slogan. Med Sustainable Wine Growing lykkes det at skabe fremragende kvalitet uden at belaste eller ændre på den miljømæssige balance i natur og landskab. Alle vinmarker er certificeret som Integrated Production af CPPI (Consell Català de Produccio Integrada), hvilket angiver, at alle druer i Raimats vine er dyrket under miljøvenlige hensyn og kontrollerede arbejdsforhold for alle mennesker involveret.
Fra <a href="/sog/?q=Catalonien">catalonien</a> området i <a href="/sog/?q=spanien">Spanien</a>
Fra catalonien området i Spanien
Området er beliggende i det nordøstlige Spanien omkring byen Lleida, på begge sider af Segre floden, ca. 100 kilometer vest for Barcelona. Det var oprindeligt gold jord, indtil Don Manuel Raventós købte det i 1914. I dag er det en oase, og det eneste sted i Spanien hvor man har fået tilladelse til kunstvanding. Fik i 1988 status som D.O.

Passion for mennesker og vin siden 1875

Fri fragt ved
køb over 500 kr.

Dag-til-dag levering
ved køb før kl. 13

Kongelig
Hofleverandør

Passion for vin
siden 1875

Afhentning i Kbh,
Aarhus & Odense

Afhent gratis din
ordre lokalt