Veranza Valle de la Cinca Rosado 2022

Spanien
Spanien
Aragon

Flot, pikant rosé, der strutter af jordbær, hindbær og kirsebær. Smagen er fuld af vilde skovjordbær og røde frugter afstemt af en flot, klar syre.

Læs mere

Flot, pikant rosé, der strutter af jordbær, hindbær og kirsebær. Smagen er fuld af vilde skovjordbær og røde frugter afstemt af en flot, klar syre.

Læs mere
  Valle de la Cinca Rosado 2022
  95
  kr. /stk
  Smagsprofil
  Tør
  Sød
  Let
  Kraftig
  Let frugt
  Meget frugt
  Lav syre
  Høj syre
  Passer godt til
  Lyst fjerkræ
  Mager fisk
  Skaldyr
  Tapas
  Vegetariske retter
  Smagsnoter
  Solbær

  Solbær

  Kirsebær

  Kirsebær

  Krydderier

  Krydderier

  Blåbær

  Blåbær

  Figen

  Figen

  Druer
  Cabernet Sauvignon
  Tempranillo

  Beskrivelse

  Fræk, flot en rigtig ”let-your-hair-down-ish” rosévin. Custommade tapas- og livsstil-vin med den flotteste bolsjerøde, klare farve. Duften af friske jordbær, hindbær og kirsebær nærmest kæmper om at vælte op af glasset og lokker med sin struttende, friske frugt. I munden bliver vinen dog lidt mere afstemt, da en flot og klar syre sørger for at holde de søde toner lidt i skak, så vinen bliver ret vinøs i al sin kække og ungdommelige stil. I smagen er den røde frugt især karakteriseret af vilde skovjordbær. Absolut veltillavet, af superb kvalitet og ikke kun en vin for sjov, selv om det bestemt kunne være den helt perfekte party-rosèvin til en sommernat.
  Læs hele beskrivelsen
  Fra <a href="/sog/?q=Aragon">aragon</a> området i <a href="/sog/?q=spanien">Spanien</a>
  Fra aragon området i Spanien
  Aragon med dens hovedstad Zaragoza, er en af Spaniens 17 selvstyrende kommuner i det nordøstlige Spanien. Nærmste naboregioner er Rioja, Castilla y Leon, Navarra og Katalonien. Aragon består af fire vindistrikter: DO Somontano, DO Campo de Borja, DO Calatayud, DO Cariñena og VdlT Aragon. Klimatisk er Aragon ekstrem, og overordnet at betragte som moderat kontinentalt; højdeforholdene værende den mest bestemmende faktor. Vinmarkerne ligger i højder fra 200 m til 1000 meter over havets overflade, hvilket betyder at områdets vine er overordentligt varierede i stil. Vinene er især lavet på de spanske druer Garnacha, Carinena og Tempranillo, og senest har den mere moderne, friske vinstil fra området inkluderet Cabernet Sauvignon. Området er under udvikling med en meget lovende vinprofil, og er bl.a. også udvidet til at måtte producere Cava.

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt