Sampak 1 fl. Champagne Fluteau Echo i gaveæske

Giv denne moderne og friske Champagne som gave. Echo er netop en helt frisk og syngende ren Champagne med fin druekarakter og retningsgivende syre. Ren luksus!

Læs mere

Giv denne moderne og friske Champagne som gave. Echo er netop en helt frisk og syngende ren Champagne med fin druekarakter og retningsgivende syre. Ren luksus!

Læs mere
  Spar 28%
  1 fl. Champagne Fluteau Echo i gaveæske

  Før 389 kr.

  279
  kr. /stk

  Beskrivelse

  1 flaske Champagne i gaveæske  Echo Champagne er en helt frisk og syngende ren Champagne med fin druekarakter og retningsgivende syre. Ren luksus og perfekt gaveidé. 

  Champagnen er pakket i flot gavekarton med bærehank 

  Fluteau Champagne - Echo - Extra Brut

  Et stenkast fra Chablis i den sydlige ende af Champagne finder du Fluteau, der skaber Champagne med næsten burgundisk karakter. Echo er en moderne, frisk og syngende ren Champagne, der minder dig om, hvorfor Champagne i århundreder har været i glasset de mest legendariske aftener. Det er ren luksus!

  Echo Champagne er skabt på 85% Pinot Noir og 15% Chardonnay, høstet fra ni forskellige markparceller. Lidt under halvdelen af blended kommer fra reservevin, der har haft nogle år i kælderen, hvilket giver kompleksitet, fine nuancer og en elegant mousse til den færdige Champagne. Vinen lagrer i temperaturregulerede ståltanke for at bevare den friske frugtkarakter og elegance. Herefter lagrer vinen mindst 4 år i flasken.

  I glasset finder man de fineste bobler med gyldent skær og fine hvide blomster, akacie og kandiserede citroner i bouqueten. Giver du vinen lidt tid i glasset, vil du snart opleve endnu flere lag. Vinen har bibeholdt fin druekarakter og på paletten er Champagnen letløbende og utrolig imødekommende. Man fornemmer tydeligt de kalkholdige jorde, stokkene har stået i og som giver vinen et næsten burgundisk præg. Her giver Pinot Noir-druen noter af hvide ferskner, mens Chardonnay giver vinen cremet karakter med et pift af citrus. Her er ingen rugbrødsundertoner, kun den rene smag af Champagne. 

  Echo Champagne er Fluteaus snorlige entry level-Champagne, som vil gøre sig godt som aperitif eller i selskab med bløde oste. Servér vinen ved 9 grader og lad festen begynde. Vinen er certificeret bæredygtig under franske HVE.

  Læs hele beskrivelsen

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt