Smagekasse Dyk ned i det nye Spanien – Smagekasse med podcast

Med denne smagekasse kan du holde vinsmagning derhjemme og blive klogere på vin, mens du lytter til Vin for begynder-afsnittet ”Det nye Spanien – Aragon, Rioja og Madrid”. Obs! Bemærk, at flere af vinene i smagekassen er udskiftet med nye årgange siden podcasten blev optaget.

Læs mere

Med denne smagekasse kan du holde vinsmagning derhjemme og blive klogere på vin, mens du lytter til Vin for begynder-afsnittet ”Det nye Spanien – Aragon, Rioja og Madrid”. Obs! Bemærk, at flere af vinene i smagekassen er udskiftet med nye årgange siden podcasten blev optaget.

Læs mere
  Spar 18%
  Dyk ned i det nye Spanien – Smagekasse med podcast

  Før 489 kr.

  399
  kr. /stk

  Beskrivelse

  Vi dykker ned i det Det nye Spanien i samarbejde med podcasten Vin for begyndere, hvor vineksperten René Langdahl sammen med værten Jonas Landin smager på og fortæller om de 3 vine i smagekassen og vinområderne Aragon, Rioja og Madrid. Du får derfor en unik oplevelse, hvor du lærer både vinene du drikker og den moderne spanske vinverden og -tradition rigtigt godt at kende. Podcasten er både til begynderen, der vil i gang med at lære, og vineksperten, der vil dykke ned i nogle af de områder, der er i rivende udvikling netop nu. Den perfekte gave til vinelskeren, som her får mulighed for at dyrke sin passion.

  Du får:

  1. Smagekasse med 3 pragtfulde vine, der giver et indtryk af det ’nye Spanien’ i en flot gaveæske
  2. Med i kassen får du også et papir med info om vinene og link til podcasten Det nye Spanien, så kassen også kan gives som gave
  3. Mulighed for at holde vinsmagning derhjemme og blive klogere på vin, mens du lytter til Vin for begynder-afsnittet

  Er du klar til at dykke ned i den moderne spanske vintradition og deltage i vinsmagningen? Klik på følgende link:

  I podcasten Vin for begyndere smager Jonas Landin og vinskribent og vinekspert René Langdahl hver uge på forskellige vine og anmelder dem.

  Smagekassen indeholder:

  1 fl. Frontonio, Botijo Rojo - Garnacha, Valdejalón

  Ualmindelig saftig, livlig og velsmagende rødvin lavet på den populære Garnacha-drue. En frugtrig, afbalanceret og højt anmelderrost rødvin med fyldig og frisk figur. Botijo Rojo er lavet på Garnacha-druer fra vinstokke mellem 20-50 år, der er vokset i ler- og kalkholdige jorder. Dette bidrager med fin mineralitet og elegance til den færdige vin. Druerne, der dyrkes økologisk, håndhøstes og gærer herefter i rustfri ståltanke for at bevare den friske frugtsmag. Herefter lagres vinen i 10 måneder.

  1 fl. Rico Nuevo, Vereda de Las Tórdigas, Sierra de Gredos

  Et 'must-try' til alle, der er til ung, frugt- og syredrevet Garnacha. Pakket med bl.a. hindbær, jordbær, tranebær, lakrids, liljer og timian. Rico Nuevos ’Village’-vin fra nogle af de bedste parceller omkring byen Burgohondo. Parcellerne er tilplantet for mere end 80 år siden og har været dyrket økologisk siden 2016. I 2019 høstede man allerede midt i september, da Juan Andrés virkelig ikke sætter pris på overmoden frugt.

  1 fl. Artuke, Tinto, Rioja

  Det her er Rioja så langt fra old-school fadlageret Gran Reserva, man kan komme. Superfrisk smag pakket med ung rød frugt i en utrolig saftig stil. 95% Tempranillo og 5% Viura fra økologisk dyrkede marker omkring byen Baños de Ebro. Her er jorden rig på kalk, der er med til at give Artukes vine den helt særegne friskhed, de har.

  Smagekassen er pakket i et flot og praktisk gavekarton med bærehåndtag.

  Læs hele beskrivelsen

  Passion for mennesker og vin siden 1875

  Fri fragt ved
  køb over 500 kr.

  Dag-til-dag levering
  ved køb før kl. 13

  Kongelig
  Hofleverandør

  Passion for vin
  siden 1875

  Afhentning i Kbh,
  Aarhus & Odense

  Afhent gratis din
  ordre lokalt